Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmenka..

Sms od byłego na dzień kobiet...

Polecane posty

Gość Carmenka..
Tak mnie coś pokusiło i wysłałam mu sms-a na dzień mężczyzny.. Napisałam, ze ja wiem co on lubi .. itd. A on mi napisał, że mam brać to wino i do niego śmigać. Choć nie ręczy za siebie.. :P :O Tak jeszcze parę wymieniliśmy i mam wrażenie, że jest sam... choć sam nie powie... liczy, że to ja wpadnę w sidła i zacznę przeżywać te jego sms-y i się nakręcać, a on łaskawie na to pojdzie..

Gość Carmenka..
I jeszcze rzucił, że on nadal chce córę... więc.. Tak pisze zajęty facet? Napisałam mu, że myślałam że jest porządny... :P Nic nie odpisał oczywiście.. :P

Gość menonfire
Moje drogie Panie mam pytanie do Was. Nie jestem ze swoją kobietą od sierpnia. Od stycznia nie kontaktowałem się z nią kompletnie, wcześniej ciągle do niej pisałem , dzwoniłem. Napisałem do niej wiadomość z życzeniami na dzień kobiet- dobrze zrobiłem?? Odpisała " Dziękuję !!!" Z góry dziękuję za wasze zdanie.

Gość Carmenka..
Pewnie.. dobrze, że pamiętałeś.. zawsze jakiś gest.. Ten to pisze z każdej okazji .. nawet dzień chłopca, to się domagał buziaków.. :O

Gość Carmenka..
Tak, więc ten tego.. Uważam, że jest sam.. Bo jeśli nie jest, to znaczy, że w ogóle go nie znałam... ale raczej jest.. bo jak poznał kogoś to mi od razu powiedział.. Casanowa tak nie robi.. bo przecież nie musiał.. jestem daleko, więc sama nigdy bym się nie dowiedziała o tym.. I liczy, że kontakt się odnowi, aczkolwiek nie jest pewien czy da się to zrobić, więc bada moje reakcje... :P

Gość Carmenka..
Mam rację, prawda? :P

Gość Carmenka..
Swoją drogą robi ze mną co zechce.. Myślę o nim.. tak jak zapewne sobie życzył... :O Dobrze, że chociaż o tym nie wie.. :O

Gość Carmenka...
Nikt nic nie powie?

Gość jajajajajajajajajkdklsjkfdls
przeczytałam tylko kilka wpisów ale... miałam bardzo podobnie jak Ty!! Byłam w poważnym związku z facetem, on miał jakąś laskę, ale mimo to utrzymywaliśmy kontakt. Na dzień kobiet dostałam od niego pierwszego życzenia, wieczorem mój facet mnie wkurzył, o mało się nie popłakałam. Kilka dni później zerwałam z nim bo nie mogłam z nim być. Zrozumiałam, że kocham byłego, że nie mogę bez niego żyć... on napisał, że jemu też zależy i moglibyśmy spróbowa jeszcze raz. W tym roku minęły 3 lata od tamtego pamiętnego sms-a. Jestem mężatką, on ma żonę. Nigdy się nie spotkaliśmy :( bardzo długo nienawidziłam go bo dla niego wywróciłam swój świat do góry nogami, skrzywdziłam faceta, który chciał ze mną spędzić całe życie. Poczułam się wolna i zyskałam pewność, że mogę planować swoją przyszłość dopiero wtedy kiedy on się ożenił. NIE RÓB SOBIE NADZIEI, BĘDZIESZ TYLKO CIERPIAŁA PRZEZ NIEGO. JEŚLI TO MOŻLIWE ZMIEŃ NR TELEFONU I UNIKAJ KONTAKTU. INACZEJ BĘDZIESZ CIERPIAŁA!!

Gość Carmenka...
To nie to samo.. Ja aż tak cierpieć nie będę.. Ja nawet nie wyobrażam sobie nas razem ... ale powzdychać lubie .. :P Zastanawiam się, czy nie napisać do niego ... :O

Gość LESS
WIdze, ze Cie ciągnie. Napisz, moze warto jeszcze raz zaryzykowac...?

Gość Carmenka...
To żadne ryzyko, ja nie wiążę z nim większych planów.. Ale ciągnie mnie do niego.. :P

Gość Carmenka...
Napisałam, że mam wrażenie, ze celowo się przypomina.. Odpisał mi: "skoro tak Ci się wydaje.." :O Eh..

Gość koliaaan
napisz mu jeszcze raz - napisałam że mis ię wydaję a co miałam napisac że tak jest., chciałam abyś ty mi to napisał, ui jeszcze napisała bym --------czy ty nadal coś do mnie czujesz???

Gość Carmenka...
Aż tak bezpośrednia nie jestem ...

Gość Carmenka...
Nie jestem też pewna, czy byłabym gotowa na odpowiedz

Gość Carmenka...
On chyba to wie.. czasem jak chciał coś powiedzieć ... to ja wpadałam w panikę.. chyba to czuł..

Gość koliaaan
ejj tam co ci szkodzi to tylko sms , nie widzicie się. spróbuj napsać. najwyżej wtedy zakończysz to pisanie.

Gość Carmenka...
Napisałam, po co ma mi się tak wydawać.. A właściwie zapytałam..

Gość koliaaan
zadaj mu jedno konkretne pytanie , np: zapytam cię wprost i oczekuję też konkretnej odpowiedzi, czy ty nadal coś do mnie czujesz?

Gość Carmenka...
To za dużo.. jak na mnie ..

Gość Carmenka...
A on wpadnie w panikę zupełnie.. :P

Gość shesha23
Widze, że temat sie rozwinął :) jakies nowości ?

Gość Carmenka...
Troszkę :P

Gość shesha23
Oszzz Ty ... :) hehe Odpuść sobie kochana, bo z tego co czytam to sama nie wiesz czego chcesz, a nie chcesz sie dowiedzieć na czym stoisz ;) Czaisz się jak czajnik jakby to moja koleżanka powiedziała ;P

Gość Carmenka...
Hehe.. no troszkę szurnięta jestem.. :P I on też mnie wyczuł.. pewnie .. :P I stosuje te swoje taktyki dziwne.. :P

Gość koliaaan
jeżeli chcesz wiedzieć na czym stoisz musisz zapytać w prost a nie bawić się pytania w podchody bo to do nikąd nie prowadzi, skoro on ne potrafi okaż się mądrzejsza i zacznij rozmowę konkretnie.

Gość Carmenka..
I już oczywiście nie odpisał... Cały on... jak on nie chce czegoś powiedzieć, to się to z niego nie da wydusić.. Mówi tyle, ile chce .. Teraz odczeka trochę i napisze jakby nigdy nic... :O

Gość Carmenka..
I właśnie mi napisał: " A "wydawanie się" nie jest po coś?" Matko.. :O

Gość Carmenka..
Jak tu dogadać się z takim.. Nie lubię przesadnie walących prosto z mostu.. ale on to już przesadza z kamuflażem.. :O