Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie ten czas kiedy...

Mam problem z facetem... Co mam mysleć? Co wy myślałybyscie?

Polecane posty

Pewien czas temu chował telefon,pozamieniał hasła gdzie się dało. Okazało się,że kręcił z jedną wywłoką. Odeszłam,błagał,przepraszał. Teraz znowu telefon nosi przy tyłku i hasła pozakładane. Na moje zarzuty mówi jednak,że mam być spokojna,że po prostu chce mieć trochę prywatności. Starałam się z nim rozmawiać,mówiłam,że nadwyrężył poważnie moje zaufanie,obiecał je odbudować,a teraz znowu przechodzę to samo. Jednak jak grochem o ścianę. Mam mu ufać i już. Czy ja już jestem totalnie naiwna? Co robić?

Gość GOLF
pierdol go, stać Cie na lepszego

Gość 222222
ja bym nie ufała... zresztą nie byłabym z kurwiarzem po takiej akcji...

Gość kika00
hmmm. . uważam,że w związku nie powinno się miec żadnych tajemnic..jeżeli nie miałby nic do ukrycia,to by nie pilnował tak tego wszystkiego..uważam,ze jeżeli ktos raz sie tak zachował to już się tak bedzie zachowywał do konca...wiem z doswiadczenia..

Mam problem z facetem... Co mam mysleć? Co wy myślałybyscie? Czy taki problem jak ja miałyście? Facet jest szuja i to jest pewniak. W łóżku jest sztywny jak stary drewniak.

Gość GOLF
no sie nie zmieni i zawsze bedzie szukał nowej zdobyczy, facet to świnia ;/

Totalnie naiwna nie jesteś, bo się zastanawiasz - zdrowy objaw :) A tak w ogóle to chłopaczek chyba pomyślał, że jak raz mu się upiekło to już zawsze tak będzie. Pozbądź się gagatka metodą "kop w dupę".

Szlag mnie już trafia... Masz mi ufać i koniec. Jakoś nie widzi problemu po tym co zrobił. A zależy mi na dziadzie. Jednak poważnie zaczynam wątpić czy warto ....