Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślony....

Zarobki partnerów....

Polecane posty

poczucie bezpieczeństwa dają mi MOJE a nie cudze - męża, mamusi, kolegi - zarobki czuję sie bezpiecznie i dobrze, gdy zarabiam na swoje utrzymanie i nie jestem zależna od kogokolwiek

Gość 4324232
moj zarabia niecałe 2 tys a chcialabym zeby zarabial 2,5 ja mam 1600 a chcialabym 2 wtedy było by lzej teraz dajemy rade ale nie stac nas np na wakacje czy jakis wiekszy zakup wszystkiego musimy sie sami dorabiac i temu tak ciężko nie mamy zadnej pomocy od rodziców

Zgadzam sie z Maria Izabelą:) A tak wogóle to lepiej trzymaj się z daleka od dziewczyn które mówia, że facet musi zarabiać tyle i tyle.. Jeżeli wogóle pracuje to juz jest cos bo to znaczy że mu się wogóle chce i sie stara. Jeśli do tego dochodzi miłość i zarobki kobiety (przeciez mamy równouprawnienie więc koszty tak samo powinny byc dzielone po połowie a nie że facet musi dać na wszystkoi) to związek może być super nawet przy zareobkach ok 1500 na rekę przez obojga. A to nie kasa sprawia, że kobieta czuje się bezpiecznie przy facecie...

Gość zamyślony....
dziękuję za wpisy... to zabawne, gdy w stosunku do drugiej osoby, do której się coś czuje, wyłącza się rozsądek... i mój chyba pozostanie wyłączony, pozdrawiam