Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam sie grzecznie

W co ona gra?

Polecane posty

Gość Pytam sie grzecznie

Mam znajoma, ktora jest w zwiazku z moim dobrym kumplem. Z nim sie znam juz przeszlo 10 lat, z nia jakies 5. I ostatnio zaczela sie dziwnie zachowywac w stosunku do mnie. Kiedy wracalismy z ostatniej imprezy polozyla swoja reke na moim kolanie i sobie tak trzymala, dopoki jej nie zwrocilem uwagi. Jej facet niczego nie widzial. Ktoregos razu zegnalismy sie i pocalowala mnie w usta. Myslalem, ze to bylo przypadkiem i odparlem, zeby tak wiecej nie robila, bo jej facet bedzie zazdrosny. A ona na to: spokojnie, on nie jest o mnie zazdrosny. Jak myslicie, w co ona gra? Chce sie dowartosciowac moim kosztem, czy moze chcialaby cos na boku krecic? Tyle, ze najczesciej te jej przypalowe akcje sa w obecnosci jej faceta. Poza wspolnymi wypadami do pubu razem z jej znajomymi, uczestniczenia w imprezach, gdzie najczesciej jest z moim kumplem, nie mamy ze soba kontaktu.

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
bawi sie!

Gość e... tam
pewnie nie jest tobą zainteresowana tylko chcę wzbudzić u partnera trochę zazdrości.. ale w dość patologiczny sposób, przyznam. może w ich związku się coś nie układa? nawet jeśli, to oni sami muszą rozwiązać ten problem. w takie rzeczy lepiej się nie mieszać..