Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hornypepper

odjeść od niego? juz nie daje rady sama

Polecane posty

mieszkam w czesci gdzie prawnie nie ma polakow, wiec moze nie ma tych plotek o polkach az tak rozpowszechnionych. jesli mam byc szczera to ja bardziej pragne seksu niz on. kiedys jak byl lekko wstawiony przyznal ze ma niski poped i ze jakby ktos mu powiedzial ze do konca zycia nie moglby urawiac seksu to wielkiej tragedi by nie bylo. sam nic ode mnie nie oczekuje, woli mnie zadowalac niz cokolwiek dostawac. dziwny czlowiek.

Gość dretd
Oczywiście że olej. To nie można nazwać związkiem. Ja miałam kiedyś takiego co mógł się ze mną nie spotykać miesiącami, w ogóle nie dążył do spotkań, ale chociaż pisał codziennie na gg i dzwonił, a ten twój widzę nawet nie pisze- więc to już nie jest związek- nic was nie łączy.

Dziwny nie dziwny ale warte zastanowienia jest jego zachowanie. Popęd niski, nie okazuje emocji i uczuć. Coś nie bardzo to wszystko dobrze wygląda.

myslisz,ze na pokaz ? nie jestem brzydka ,ale tez i bez przesady napewno wiele ladniejszych ode mnie... bede czekac az sie odezwie ,ale co potem Mario ? sms bedzie wygladac tak hej co u ciebie co dzis robilas, mam nadzieje ze wszystko w porzadku, buziak

Gość lalalkalaka
On cie olewa a ty za nim latasz...żaden facet nie doceni takiego zachowania.

Wierz mi że nie musisz byc Miss Universum żeby mógł się Tobą pochwalić. :) Chodzi o poczucie "posiadania" kobiety. Nikt mu nie będzie dogryzał że nie ma dziewczyny, że jest nieudacznikiem itd. W oczach kolegów jest ok, zapewne tez opowiada cuda o Tobie więc osiągnął to co chciał. Nastaw się teraz tylko na odbiór a nie na nadawanie że tak powiem. Przyśle byle jakiego, lakonicznego smsa to takie samo cudo mu odpisz. Jak mu to nie da do myślenia to znaczy że dureń i dzieciak a nie prawdziwy facet.

Gość lalalkalaka
Wiesz, gdybyś sie do niego uparcie nie odzywała, to pewnie cała znajomość umwrłaby śmiercią naturalną ale ty jesteś namolna a on dla zabawy od czasu do czasu bierze cie na noc ale mu sie nawet bzykac z toba nie chce, tylko cie zaspkoji dla świetego spokoju...

Ja bym odpisala tak "Zastanawiałam sie kiedy sobie o mnie przypomnisz i widzę, że sporo czasu ci to zajeło"

pluszaty dziekuje bardzo za wszystko. nowa jestem na forum i nie sadzilam ze tu mozna taka pomoc dostac.

jesteś osobą bardzo oddaną, zdolna do poświęceń dla najbliższych.Jesteś bardzo wymagająca, zazdrosna partnera i zaborcza. Od partnera wymagasz całkowitego podporządkowania się, co może być przyczyną konfliktów w związkach. W uczuciach bardzo namiętna, posiadasz bardzo silną osobowosć wrecz przewódzą. Ten pan nie był nigdy dla Ciebie , ten człowiek hmmmm ma nie do końca określoną orientacje. jak cos to pytaj

lalalkalaka Ostre i mocne stwierdzenie ale ciężko się z Tobą nie zgodzić.

mowi ,ze zmeczony itp. ale jak juz lezymy ja nic nie oczekuje to nagle mu sie zbiera na seks. nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie,ale jemu zawsze stoi. zawsze. od momentu jak sie przywitamy caly czas. wiec nie ze nie moze i ma problemy z impotencja. ma ochote nie wiem jak to nazwac pól seks? lubi tylko troche, ale nigdy nie chce skonczyc. albo mnie zrzuca albo stara sie mnie od siebie odciagnac znajmujac sie mna. nigdy nie chce skonczyc... stwierdzenie mocne, ale daje mi do myslenia. Sokerasa Rakli dziekuje, cos w tym jest ale chyba nie dokonca wszystko

Gość lalalkalaka
nie kończy, bo boi się że go złapiesz na dziecko :).

Dziwne to co piszesz... Może on się boi dojść, bo myśli, że go będziesz chciała złapać na ciążę...

Jeśli w stopce to Twoje zdjęcie to powołując się na cały mój męski autorytet stwierdzam że można się Tobą "pochwalić" oj można. ;) To zachowanie w czasie miłosnych igraszek spowodowane jest obawą o poczęcie jak koleżanki raczyły zauważyć. Tak faceci robią.

z prezerwatywa? pozniej tabletkami ? raz podczas okresu i to sam nalegał nie wiem jak sie dalam przekonac bylach zabezpieczona i tabletkami i prezerwatywa... wierzcie mi studia nowa praca nie byloby takiej mozliwosci jak dziecko.

Świadomość świadomością ale to w głowie siedzi. Pewności nigdy za wiele. Przynajmniej ja tak to widzę.

jeszcze mi tak przyszlo. na poczatku jak bylo dobrze miedzy nami i seks byl gdy on byl nie zmeczony po stosunku twardnial od razu i bawil sie przy wejsciu zawsze go odpychalam mowil ze tylko sie droczy. raz sie zatracilam i wszedl bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. nigdy tak nie wyczekiwalam okresu, jestem panikarą. dopiero po tym zdarzeniu pognalam po tabletki bo sie okazalo ze nie lubi prezerwatyw :/ wiec kto tu taki ostrozny jest ?

Wiesz jak mówią, że niby żadna metod nie daje 100% pewności. Wg mnie tabletki i gumka to zero szans, ale jesli laska chce faceta złapac na dziecko to juz cos wymysli. A właśnie a powiedz czemu jeszcze gumka skoro bierzesz pigułki? Nie wierz Ci, że połknęłaś?

Gość lalalkalaka
My ci wierzymy, to on ci nie ufa...Tabletek możesz nie brać a z prezerwatywy pozyskac nasienie. To albo wyjatkowo ostrożny gośc albo ma kłopoty z wytryskiem, z dojściem..ale czemu to nie wiem, pewnie faceci się lepiej na tym znają. Czyżby za dużo bzykał gdzie indziej?

przepraszam zmeczona jestem dodam cos jeszcze to samo sie tyczy seksu oralnego czy pracy recznej tu juz o dziecko byloby trudno. pluszowy - dzieki

ja sie zgodzilam tylko z prezerwatywa w okres. mnie to jakos nie porywalo, ale zgodzilam sie jesli bedzie prezerwatywa. chodzilo o higiene nie o zabezpieczenie w tym dniu. macie racje on chyba mi nie ufa. dluga noc sie zapowiada od myslowek :/

lalalkalaka Duża częstotliwość raczej wpływa korzystnie na potencję i możliwości więc teoria raczej chybiona. ;) Ma wpływ tylko na jakość i ilość nasienia tak gwoli ścisłości. hornypepper To nie jest miernik zaufania do Ciebie, tak czasem jest że mężczyzna nie chce kończyć bo ma poczucie że jest to czasem nieestetyczne, nie wiem jak to ująć. Krępujące jest dla niektórych po prostu. Szczególnie gdy to jest dość świeży związek.

Gość lalalkalaka
pluszaty___:) Czyli jak facet nie może dojśc, to dlaczego? Wstydzi się lub? Nie może się skupić, jest zmeczony , zestresowany, za mało podniecony????

on moze dojsc, jak juz oboje czujemy ze dochodzi to albo mnie odsuwa jesli reka albo zrzuca i przerzuca na plecy jesli jestem na nim albo wychodzi... przerywa w polowie akcji. nie powiem czasem to jest lekko frustrujace.

Gość to nie zwiazek.....
dokladnie, on sie boi ze wpadniecie i wtedy bedzie mial problem....A co do smsow od niego, to uwazam, ze nieodpisywanie na nie to nie jest zachowanie ktore przystoi doroslej osobie. Powinnas zachowac klase. Co mialoby niby dac nieodpisanie? Predzej czy pozniej bedziesz musiala stanac z problemem twarza w twarz i podjac jakas decyzje. Czyli, albo odbyc z nim powazna rozmowe na temat przyszlosci waszego zwiazku, i o tym czego od niego oczekujesz, albo rozmowe o tym, ze nie widzisz waszej przyszlosci razem i kulturalnie sie pozegnac. Bawiac sie w takie gierki, tylko niepotzrebnie bedziesz przeciagac sprawe, tracic czas i nerwy.

Gość lalalkalaka
pluszaty----> czy seks bez wytrysku czyli bez orgazmu jest dla facetów przyjemny? czy to nie jest niezdrowe lub nie bola ich pózniej jaja? Pytam serio:)

"naszego zwiazku" komicznie to brzmi. tutaj ledwo dostrzegam jakis zwiazek. jesli juz to mozna postarac sie go zbudowac albo niech pozwoli odejsc. odpisze ograniczajac sie w slowach. jesli sie kiedys spotkamy to powiem jak to z mojej strony wyglada. moze sie zdarzyc jak tu lalalkalaka powiedziała ze przestane zabiegac o kontakt byc namolna i wszystko sie skonczy smiercia naturalna. juz po tej calej dyskucji emocje opadly. life goes on.