Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsska

Czy miałyście kiedyś do czynienia z penisem krótszym niż 13 cm?

Polecane posty

Gość analupoo
kolodent ale ja też zarabiam i wcale nie tak mało, ale milionów się nigdy nie dorobię ;) która żona nie wydaje kasy męża ? ile przeprowadza się do domu męża?

Gość kolodent
nierozumem takiego prostackiego podejscia do zycia. Bez ambicji. Celu itd. Co to za czlowiek ktory tylko czycha zeby sie byczyć?? Już wiem... to Kobieta... hehehhehe

Gość analupoo
a facet za to tylko czyha na bzykanie ;) też dość proste ...

Gość Porada szczera
Ja rowniez mam ten komfort jak kolezanka ze moge zyc bez seksu

Gość Porada szczera
O ile ma czym Analupo :P

Gość kolodent
bez obrazy oczywiście.... Ale naprawde, jak dla mnie. To człowiek bez celu to ani porządnie nie przeleci dziewczyny ani nawet 100 tys. na swoim koncie niezobaczy. Tragedia człowieka to niemieć moralności ani pieniędzy. Wtedy to juz zwierze raczej....

Gość andrrrr
możesz żyć bez a jak był mały i opadał to nie mogłaś kontynuować znajomości? :O czy tylko dlatego że nie miał milionów?

Gość fhfgnnfggn
Facet 191cm wzrostu, 25lat, siusiak dziecka w wieku wczesnoszkolnym - nie widziałam rozebranych dzieci w tym wieku, ale strzelam, że to ten poziom. Obróciłam wszystko w żart i poszłam sobie. A koleś niesamowicie pewny siebie, chwalił mi się później, że przespał się z 30letnimi bliźniaczkami na weselu ich siostry, a jego koleżanki.

Gość analupoo
ale to dla milionów :D można się poświęcić :P

Gość kolodent
hehehehe No w sumie, wyjść za mąż z kimś dla pieniedzy. To przynajmniej z konkretnego powodu. Zakochani to zazwyczj bez powodu sie żenią :);):) heheheh

Gość Porada szczera
Andrr - niestety ale moja odpowiedz brzmi tak. Jak mam sie posiwecac to musi mi sie to oplacac. Moge znalezc przeciez kogos innego o statusie przecietnym z dzialajacym osprzetem. Inaczej to meczarnia...Ani on szczesliwy ani ja

Gość analupoo
a może akurat bym się zakochała w nim nie tylko w pieniądzach ;)

Gość analupoo
ale lepiej nie ,bo wtedy seksu by mi się pewnie bardziej chciało :P

Gość spac smarkateria
fhfgnnfggn gratuluje fantazjii. i to dowod na gnojcow ...jebnij sie w leb co piszesz???

Gość Porada szczera
Jezeli mialabym poslubic milionera z bezpenisiem to musialby to byc dobry czlowiek. Za chama bym za maz nie wyszla. Z czasem moze ten milioner nauczylby sie mnie zaspokajac czyli wszyscy szczesliwi

Gość kolodent
prawda jest taka ze ani seks ani pieniadze szczescia niedają. Nawet sama Miłość go niedaje. Dopiero kombinacja tych wszystkich rzeczy w odpowiednich proporcjach :0 Kurwa jaki ja mądry jestem. Dał bym sobie jakąs nagrode jak by sie dało :0;);):);):P

Gość Porada szczera
fffghfgfhh - pewnie im cos dopyspal do drinka tym blizniaczkom:P albo boja sie panicznie bolu

Gość analupoo
oj taa oczywiście,ale kto tak ma :P ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)

Gość analupoo
a jak mam wybierać do bardziej "uszczęśliwiła" by mnie duża kasa niż np. cotygodniowy średniej jakości seks ;)

Gość Porada szczera
Przykro mi Kolodent ale na nagrode nie zaslugujesz bo nic odkrywczego tu nie wnosisz

Gość analupoo
porada nas chyba rozdzielili przy porodzie, bo myślimy wręcz identycznie :P

Gość kolodent
Ja bym wolał dobrą dupe z fajnymi cycami, ciasną cipką , pachnącą i ogoloną. opalone ciałko. I patrzeć jak odpływa po kilku orgazmach. Od pieniedzy. Chociaż nie pieniędzy bym sie niepozbył. za żadne skarby. Nawet za tą cipke.

Gość Porada szczera
Analupo- pewnie tak:D A wiesz kiedys byl tu taki temat 'Czy porzucilabys chlopaka dla milionera z takim domem-i tu zdjecie palacu bekhamow' ale wrzawa byla :D

Gość Porada szczera
Czyli Kolodent jestes gorszy niz zwierze(w twoich kategoriach myslowych) bo nie masz fiutka a do tego jestes egoistyczny

Gość fhfgnnfggn
fantazji? 10cm i grubość kciuka to chyba nie jest normalnie rozwinięty penis. chyba ktoś tu ma małego i się odgryza

Gość analupoo
grubość kciuka ? :D

Gość Porada szczera
Ten co go nie dopuscilam tez mial kciuka..

Gość a jaki to jest dla was dziewcz
yny GRUBY? ile cm w szerokości?

Gość kolodent
No kazdy ma w sobie to zwierze, ja też. :0 ;);):);):) Kobiety to widze co druga :0 Tu jakaś antylopa, tam orngutan, tu jeszcze kakadu, I wszystkie was można za pieniądze kupić. Jak samochód czy mieszkanie. czy nawet papier toaletowy a potem wyrucic bez grosza na zbity pysk. Co za prostota. Co za głupota. Podziwiam i współczuje.

Gość analupoo
kolodent to musi być naprawdę solidna kasa i w porządku facet nie byle prostak z bmw :O nie zrozumiałeś chyba