Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsska

Czy miałyście kiedyś do czynienia z penisem krótszym niż 13 cm?

Polecane posty

Gość fhfgnnfggn
tak, grubość męskiego kciuka. jak go zobaczyłam, pomyślałam "tomaszek fistaszek". sugerowałam mu potem, żeby przebadał sobie hormony, ale pośrednio, bo nie chciałam go urazić - nie dotarło. ale co ciekawe, co jakiś czas ma jakąś dziewczynę - i to naprawdę fajne laski - chociaż w charakterze ma na tyle poważne mankamenty, że nawet gdyby miał pytona, nie chciałabym z nim się spotykać.

Gość pewnie jest bogaty
??

Gość kolodent
Ty kiedys widziałś wiecej niz 10 tys.?? Oprucz w filmie?? Bo myśle że facet z mieszkaniem, nowym BMw i 500tys na koncie zawrucił Ci w głowie, ze bys niewiedziała o świecie. Daje sobie reke uciąć.

Gość Porada szczera
Kolodent przykro mi ale Ty bys sie nie nadawal dla mnie. Nawet ze swoimi milionami i jakims tam mikropenisem. A wiesz za co? Za to chamstwo ktore prezentujesz . Do tego masz wielkie ego

Gość analupoo
kolodent proszę cię ... na pewno by nie mógł walić takich ortów to raz :O dwa , mieszkanie ?:D nie lubię kisnąć w bloku, bardziej willa na przedmieściach ;)

Gość kolodent
niemam milonów... niejestem chamem... Mam charakter nie wybujałe ego. A ciebie można kupić za 300 tys. Takie jak Ty powinni piętnować na czole. Na prostacki język tłumacząc. Gówno z Ciebie nie kobieta. Tylko zwykła kurwa. Ekskluzywna bo ekskluzywna ale jednak kurwa.

Gość fhfgnnfggn
kolodent, to powodzenia jak wyrzucasz zużyty papier toaletowy do śmieci, a nie do muszli. a może palisz nim w kominku? haha, żartuję nie powiedziałabym tego, że można nas kupić. może jakieś córki ulicy tak. przeciętna, rozgarnięta kobieta nie zainteresuje się facetem, na którego sama będzie musiała w przyszłości łożyć. mężczyzna musi być w miarę ambitny, rozgarnięty, zaradny. tacy mają zwykle pieniądze, bo wiedzą, że za siedzenie na kafe mieszkania nie kupią.

Gość analupoo
postaw przeciętnego obok bogatego z karteczką ile który ma na koncie i jak myślisz którego każda kobieta wybierze??

Gość Porada szczera
Jeszcze raz mnie wyzwisz pseudo kulturo to tak Ci nawrzucam ze sie posrasz przed kompem. Nie jestes chamem? Tak jestes chamem i to strasznym. Do tego idiota bo nie umiesz czytac. Tu chodzi o miliony a nie zasrane 300 tysiecy prusaku

Gość analupoo
zakładając ,że w tym biednym nie jest szalenie zakochana ;)

Gość kolodent
no wiadomo kiedys tez byl lepszy taki facet który przyniósł do domu mamuta do jedzenia a nie kota. To wiadomo juz od czasów pra przodków.

Gość kolodent
Porada szczera mam Ci w dupie kurwo. Mozesz mi nawrzucac i tak mam cie juz za kurwe.

Gość analupoo
kolodent , a teraz szczerze, kto nie marzy o luksusie ? :O

Gość Porada szczera
Prosze Panow aby nie wklejali na tym temacie zdjec swoich wielkich przyrodzen. My kobiety nie podniecamy sie widokiem penisa bo nie jestesmy wzrokowacmi wiec tego typu zdjecia sa tu zbedne. Dziekuje.

Gość kolodent
no wiadomo ze kazdy. ale sa jakies granice. Czy was tez wyzuła ta telewizja z uczuc i moralnosci.

Gość analupoo
raczej faceci nie telewizja ;)

Gość Rosseee
A ja jestem wzrokowcem i potrafię docenić męskie części ciała i ogólny urok mężczyzny płynący z wyglądu także możecie wklejać.

Gość analupoo
powiedzmy,że limit moich głębokich i bezgranicznych uczuć został wyczerpany ;) teraz myślę bardziej o sobie

Gość kolodent
właśnie jak rozmawiam na takie głupie tematy, to patrze gdzie w ludzich jeszcze są ludzie. Bo to że ludzie coraz mniej sa warci to raczej, powszechna choroba. każdy chce miec kase i dobry sex. Ale ludzie weźcie sobą przypominajcie ludzi. Czego wy swoje dzieci nauczycie.

Gość Porada szczera
Koldent - jestes dnem, sciera, MALYM chujem i piszac calkiem normalnie na poczatku teraz pokazales czym jestes. Jestes niczym i od tej chwili zamierzam cie ignorowac przegrancu. Jestes pierdola zyciowa ktora przez przypadek zostala wysrana.

Gość pytanie do porady
ile masz lat??

Gość kolodent
bujaj sie kurwo. sama jestes dnem. juz wczesniej o tym pisalas

Gość Porada szczera
Piszesz o moralnosci koldent-pierdolo zyciowa hahahahaha:O:O:O

Gość analupoo
kolodent spierdolił temat :O zrywam się stąd ,może wyśnię sobie tego mojego milionera ;) haha dobranoc 🖐️

Gość kolodent
nie utrzymuje kontaktów z kurwami. niepisz bo nieczytam.

Gość Rosseee
Ja napiszę o sobie. Wybrałabym na pewno normalnego przystojniaka niż brzydkiego bogacza. :P Nadziani dziadkowie i tatuśkowie odpadają.

Gość kolodent
Rosealaa jestes kurwą jak kolezanka wyzej czy nie>? mozna cie kupic za kase???

Gość analupoo
e no nikt o dziadkach nie mówił :P więc widzisz , też jesteś "płytka" wg kolodenta, bo oceniasz po wyglądzie ;)

Gość kolodent
nie czemu, w cale tak nieuwazam. ale uwazam ze jak ktos leci na kase to jest pusty.