Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemental Storm

Do ktorego roku zycia dziewczyny nie patrza tak bardzo na kase???

Polecane posty

Gość Elemental Storm

Na studiach spotykalem sie z 3ema dziewczynami , nigdy nie bylo problemow o kase, one nie patrzyly ile mam pieniedzy, czy jezdze jakims samochodem itp. Teraz one juz skonczyly studia dosc dawno sie nie widzielismy, ja musialem jeszcze troche przekiblowac z przyczyn ode mnie niezaleznych i zostalo mi 2 lata do konca, one sa juz na rezydenturze (po kierunku lekarskim). Spotkalem niedawno 2 z nich, bardzo sie zmienily, nie chodzi o urode ale o zachowanie i to co mowia. Zrozumialem ze jestem w ich oczach nikim, jakims ubogim chlopina (moja sytuacja materialna nie zmienila sie od wtedy kiedy s nimi krecilem). No i stad moje pytanie w jakim wieku sfera materialna staje sie dla Was tak wazna. W ich przypadku bylo tak-w wieku 22 lat nigdy nie bylo gadki o kasie, nawet nikt o tym nie myslal, teraz maja 26-27 lat i zmiana o 180 stopni.

Gość lalalkalaka
a coś myślał? Dziewczyny dorosły, zaczęły same zarabiać kasę i chcą faceta, którego stać na normalne życie, takie już dorosłe a nie studenckie. Kiedyś trzeba dorosnąc głąbie.

Gość IMO13696
Różne to kobietom wychodzi - jedne dłużej, drugie krócej (bo przecież wszystkie żyć nie będą do tego samego wieku...).

Gość Elemental Storm
ale dlaczego mnie wyzywasz?

na normalne zycie czyt. zachcianki krolewny sniezki.. ale ty nie badz tym krasnoludem i nie popierdalaj z kilofem o 4 rano zeby zaspokoic ksiezniczki dąsy

Gość do około 70 roku życia
:D :D później już sie dużo nie myśli głównie klepie paciorki :D :D

Gość kolinKolinn
A od którego roku życia faceci nie patrzą tak bardzo na urodę??