Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Facet zawsze się będzie bał być z ...

Polecane posty

...niepełnosprawną kobietą.Teraz już wiem.Chce zostać sama.Nigdy już nikomu nie zaufam.Miłość to puste słowo.

Gość ZNAM MAŁZEŃSTWO
ona na wozku, on zdrowy. szczęsliwe :)

Gość ajajajjajjaajjj
Ja jestem facetem , co prawda na wózku nie jezdze ale tez mam powazną ''wade'' Wszystkie kobiety mnie odtracają , coz nie kazdemu jest pisana milosc :O

To dlaczego mnie się nie udało?Kiedy on mówił,że mu zależy?że sie zakochał?a później tak po prostu odpuścił?nie był mnie wart? wyświechtane frazesy a ja zostałam ze złamanym sercem...

byl slaby,nie podolal...nie martw sie.sama jestem niepelnosprawna,i widze jak nas traktuje wiekszosc mezczyzn.jak nie jestes panienka na jeden raz to mowia ,,do widzenia,,...

Gość aha ii ach
całkiem pełsnosprawne dziewczyny też zostają porzucone, moze to wcale nie miało zwiazku z twoja niepełnosprawnoscią, tylko po prostu nie wyszło.

Gość nie rób z siebie ofiary
Skoro się związał z tobą to widocznie coś go przyciągało i nie przeszkadzało mu to że w jakiś tam sposób jesteś niepełnosprawna.Mogło nie wyjść z różnych względów-jak u każdego.Z tymże Ty od razu wybrałaś powód,który niejako masz podany na tacy.

czy zawsze musi się znaleśc jakaś osoba która kulturą nie dorasta do szympansów w zoo co za sfołocz a Ty autorko nie łam się na pewno masz nie najłatwiejsze zadanie ale nie wierzę że nie znajdzie się ktoś komu nie będzie przeszkadzała twoja niepełnosprawnśc tymczasem pozbieraj się do kupy i zajmij się czymś ciekawym

,,wypierdalaj pojebcu znow robi zamet wokol swojej osoby,,nieladnie,ta dziewczyna naprawde jest niepelnosprawna

Gość gazzzella
jak zaczniesz za duzo nad soba plakac- t o przepadniesz . to ze jestes niepelnosprawna to calkim inna sprawa. masz ciezej ale pomysl tylk- le tzw pelnosprawnych ma pod gorke w milosci i jej nie zaznaje mimo wycia do milosci. nie myl tego . mlosc to wybredne ciele.

Gość Maryjetta.
A ciekawe czy autorka chcialaby byc z kims na wozku? Czemu szuka normalnego?

Gość gazzzella
maryetta- twoje pytanie jest tak prostacko glupie. nie wiesz co znaczy istniec.kochac.byc. zyc. a skoro nie wiesz- idz stad bo zal widziec e glupote twoja tutaj

Maryjetto.juz Ci tlumacze.jak 2 osoby na wozku poradzilyby sobie z zawieszeniem firanek czy zrobieniem innych rzeczy na wysokosci?np malowaniem?odpowiedz mi na to pytanie.

Gość Surmaczo
Jest możliwy szczęśliwy związek z osobą niepełnosprawną pod warunkiem że to kobieta jest niepełnosprawna. Bo gdyby niepełnosprawny miałbyć facet to kobieta zacznie swoje gadki że wszystko jest na jej głowie, że mamusią ją ostrzegała przed tym typem.

Gość gazzzella
no i widzisz autorko-offerma nie jest niepelnosprawny a zaledwie nieszczesliwie niepozbierany i zakompleksiony. i slaby.ale on ci niejako bezwolnie pokazuje ze i tak wsio rawno. milosc to wybredne ciele . a niepelnosprawnosc nie jest tu az taka przeszkoda offerma jest pewnie tzw pelnosprawny a szcesliwy nie jest. i cu wie czy kiedys bedzie,

zdziwilbys sie jak wiele kobiet zostaje z chorymi mezami.to tylko mezczyzni biora dupe w troki jak zaczynaja sie klopoty.wielu jest takich...niestety..ale zeby byla jasnosc nie mowie o sobie.

Gość Surmaczo
Offerma nasz 110 % racji, kobiety to shamty.

Gość gazzzella
villemka masz glupio pod sufiem . dorosnij. a jak dorosniesz o widzac taki topic ni zaczniesz o firankach. ale zalosne ...

Gość bo to jest tak, jak trafisz
w moje miejscowości, ogólnie zadupie, znam parę ona niepełnosprawna, są już małżeństwem tyle lat, że pewno srebrne wesele będzie, i mają dzieci, niezwykle urodziwe, bo ona w latach 50-siątych zachorowała na polio.

nie, moja droga.to jest poprostu zycie.moze odpowiesz mi na to pytanie ktore zadalam zamiast sie wysmiewac?i ja Cie nie obrazilam dziewczyno...

Villemko, smutne, jednak widzę że masz hobby. Ezoteryka to ciekawe zajęcie :)

Gość gazzzella
vilemka , moge odpowiedziec- tak samo zawiesza firanki jak samotna kobietka wbije sobie kolki rozporowe w sciane zeby powiesic polki czy szafki czy cos innego.. jakos te kobietki sobie radza. tak zy siak. nie pomyslalas o tym bo to przekracza twoja wyobraznie, nie ? no powiedz mi- jak te kobiety maja cos zawieszonego na scianach /o firakach nie wspominajac. takie zycie mala.firanki to pikus.obojetnie czy sie jest pelno czy niepelno/... powtarzam- setki tzw sprawnych wyja do milosci i nie maja jej

Gość mkmk
zawsze mozna poprosic sasiada;) albo znajomych o powieszenie firanem zreszta rolety starcza i na co komu firany:o kurzy sie od nich i tyle

Gość gazzzella
mkmk------no wlasnie ..chocby tak -)))a fakt-kurza sie niepotrzebnie;-)