Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedstawiciel społeczeństwa

kobiety, oddaję chałwę dla Was w imieniu facetów...

Polecane posty

...bo jesteście, trwacie i nie rozstajecie się z: - pijakami - leszczami bez prawka i samochodu - zarabiającymi marną najniższą stawkę krajową - chrapiącymi w nocy - brzydalami - kolesiami z patologiczną rodzinką - mającymi problem z erekcją - mającymi "dżunglę" między nogami i pod pachami - zgredami co nie umieją doprowadzić Was do orgazmu - kolesiami, którzy nakazują Wam mocno ssać swego członka (bez minety w zamianę) - dzikusami, którzy na 8 marca nie dają kwaitka ukochanej - maminsynkami - analfabetami - leniami siedzącymi po pracy z piwem przed tv - leszczami, którzy Was zdradzają na boku - mężczyznami "z przeszlością" - byłymi klientami zakładów karnych - ciapami, którzy nie umieją sobie radzić w życiu - wiecznymi studenciakami (na dodatek głodnymi) - stałymi bywalcami pubów, gdzie zalewają się w trupa parę wieczorów w miesiący - cwaniakami, których mądrością życiową jest "miejsce kobiety jest w kuchni" za to Wam wielkie dzięki, że nie uciekacie od nich i nie wskakujecie na dzidy murzynów czy pedałków w garniturach. Możecie wyjawić dlaczego mimo tych wszystkich niedoskonałości u facetów, tak przy nich trwacie?

nie bądźcie takie skromne, wypowiedzcie się!

Gość bo ja wiem
bo ja wiem,sprubuj swich sil w x-factor panie pszedstawiciel ,moze wodewil ,umiesz jodłować..?

za młodu troche jodłowałem ,a co?

Tylko ostatnio coś się ta chałwa skiepściła. Cześć Czizas.

czesc Brum bo chalwe najlepiej sobie samemu importowac :)

no wlasnie Rowerka obawiam sie, ze jak sobie same nie ukrecimy to wiesz...

To ja chcę taką chałwę jaj w dzieciństwie. Jak sobie ją ukręcić?

chałwę dowiozę pod podany przez Was adres, tylko musicie czekać w stroju topless i wypiętym tyłeczkiem :P

w stroju topless i wypiętym tyłeczkiem przepraszam a Ty chesz te chalwe gdzie dokladnie dostarczyc?

Za chałwę? Chyba żartujesz. :D Naiwnych jak widać nie sieją. :D

To ja chcę taką chałwę jaj w dzieciństwie. Jak sobie ją ukręcić? Brum a masz jakas prase do orzechow, albo bardzo mocne międzymięśnie gotowe by miazdzyc? :)

Powiedzmy, że mam mięśnie albo mogę mieć do niech dostęp.

przedstawiciel społeczeństwa ...bo jesteście, trwacie i nie rozstajecie się z: - pijakami - leszczami bez prawka i samochodu - zarabiającymi marną najniższą stawkę krajową - chrapiącymi w nocy - brzydalami - kolesiami z patologiczną rodzinką - mającymi problem z erekcją - mającymi "dżunglę" między nogami i pod pachami - zgredami co nie umieją doprowadzić Was do orgazmu - kolesiami, którzy nakazują Wam mocno ssać swego członka (bez minety w zamianę) - dzikusami, którzy na 8 marca nie dają kwaitka ukochanej - maminsynkami - analfabetami - leniami siedzącymi po pracy z piwem przed tv - leszczami, którzy Was zdradzają na boku - mężczyznami "z przeszlością" - byłymi klientami zakładów karnych - ciapami, którzy nie umieją sobie radzić w życiu - wiecznymi studenciakami (na dodatek głodnymi) - stałymi bywalcami pubów, gdzie zalewają się w trupa parę wieczorów w miesiący - cwaniakami, których mądrością życiową jest "miejsce kobiety jest w kuchni"" a na tych dobrych macie wyjebane, chyba że jesteście po 25 roku życia i ww. już was nie chcą, albo jesteście brzydkie

żartowałem, kobietki. jesteście super :) chwałcia i chałwa Wam :)

poddaje sie nie wiem jak z kokosem chyba trzeba by go bylo wysuszyc mozesz sobie Brum uprazyc jakies orzechy, potem pobawic sie w ich miazdzenie na sucha mase skoro dysponujesz miesniem, dodac miod i schlodzic. skutecznie. :)

Proste i niewykonalne raczej bez prasy. Trudno. :( Wspomnienia tylko smak pozostał.

Brum w dobrych delikatesach kupisz blok z wlasciwa zawartoscia chalwy w chalwie :)

Czizas - poszukuję i od czasu do czasu mam nawet nadzieję, że to właśnie to ale po konsumpcji okazuje się, że to jednak nie to.