Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana przyszła mama

jest mi przykro poradźćie mi coś...

Polecane posty

na razie to sie nie denerwuj, czekaj na szczęśliwe rozwiązanie, facet może sie ogarnie i zrozumie, a jak nie to lepiej ze nie macie ślubu, nie będzie problemu z rozwodem i innymi historiami, kolejna co chce złapać****, sama sie opanuj babolu, wredna babo, dziewczyna jest w ciąży i sytuacji nie do zazdroszczenia, nie potrzebuje tu rad takich jak ty wiec daruj sobie swoje przemyślenia

Gość gość
Odpowiedzialność weżnie za dziecko ale co ma ślub do tego ? W tych czasach już nie jest tak że jak jest dziecko to zaraz musi być ślub :)

no pewnie brzuch mnie boli moze poronie wiec smialo dokopcie mi jeszcze

Gość dobrze ci
Załamana przyszła mama oj nie rob juz z siebie ofiary, myslisz ze Ty sama w ciazy jestes? jakbys miala troche rozumu, to wiedzialabys,ze w ciazy brzuch boli

do autorki: nie przejmuj się, głupimi wpisami, każdy jest mądry jak nie jest w naszej sytuacji, jak piszesz że chcesz tego dziecka, i jesteś świadoma tego, to na pewno sobie poradzisz, czasem faceci są nieodpowiedzialni, a czasem się zmieniają, wiec poczekaj do rozwiązania a czas pokarze czy warto się z facetem wiązać na stałe czy nie , pamiętaj nic nas siłę

dobrze ci****, jak masz takie rady dawać to najlepiej przestań pisać , co za kreatury , jak wam nie wstyd , dziewczynie "dogryzać" bo jest w ciąży,

Gość kolejna co chce złapać
prawda w oczy kole he he he. Czy można tylko posty 'głaszczące po głowce" pisać? Krytycznie już nie? Ja też byłam w ciąży, ale zabezpieczałam się na tyle skutecznie, ze nie z niejako przypadkowym partnerem. Przypadkowym - bo kwestia ewentualnego posiadania dzieci nie była uzgodniona i zaakceptowana przez obie strony. No a z tym się trzeba liczyc uprawiajac seks. Autorko nie wiedziałaś? Do niczego nie masz prawa przymusic tego gościa, gdybyś ty nie chciała tego ślubu a on tak, to by było w porządku? Zacznij myślec głową. Niech ci po prostu pomaga finansowo i organizacyjnie i zobaczycie, czy wasz związek się umocni, czy po prostu zakończy. Ślub w tej chwili jest bez sensu. Tyle w temacie.

Gość dobrze ci
ABS tez jestem w ciazy i nie wymagam innego traktowania! bo niby jakim prawem? we łbach wam sie juz poprzestawiało

Ps. ból brzucha jest naprawdę normalny, rozciąga się macica i poluźniają więzadła. Wiem od lekarza, nie z kafe :classic_cool: Matko, nie mogę zrozumieć tego dziwnego ciśnienia na ślub z prawie obcym gościem!

kolejna co chce złapać*** nikogo nie obchodzi twoja historia, załóż swój temat i tam sie opisuj , tu jest wątek autorki i jak nie masz nic interesującego do napisania to nie pisz,

dobrze ci*** jesteś w ciąży , na pewno z mężem i jesteś przykładna mężatką , oczywiście poukładana i w ogóle wspaniałą,

Gość dobrze ci
ABS tak, dokładnie jak piszesz- z mężem, z którym jestem prawie 4 lata

Gość dobrze ci
i też przed slubem mieszkalismy razem, kochalismy sie , ale o antykoncepcji nie zapominalismy, a jestem mlodsza od autorki i co ? jada na mlode, ze glupie są, najpierw spojrzcie na siebie

ABS czy ty przypadkiem nie jestes autorką? Dobrze, rada dla ciebie i pocieszenie z kafe na jakie liczysz: Nie martw się kochana, on na pewno zrozumie swoje podłe zachowanie, wszystko przemyśli i na kolanach będzie błagał cię o wybaczenie i o rekę. Na pewno będzie wspanialym ojcem i cudownym mężem. Stworzycie wręcz idylliczny związek, rodzinę jak z marzeń. Gdyby jednak nie chciał to wynajmij gang, który bejsbolem przemówi mu do rozumu i pod eskortą zaprowadzi do usc. Wszystko będzie jak ty chcesz. Zostaniesz dumną mężatka z obrączką na palcu, a on nigdy cie nie porzuci. Całuski i buziaczki dla ciebie. Pociumkaj z nami o swojej fasolce :classic_cool:

uprawiajac seks moja droba bylam sawiadoma co robie i chcialam miec dziecko chce go nadal 8msc to nie jest znowu tak krotko to nie jest ciaza z wpadki po pierwszym razie i z pierwszym lepszym a cisnienia nie mam zadnego po prostu tak jestem wychowana i uwazam ze slub powinien byc w takiej sytuacji ale oczywiscie zmuszac nie mam zamiaru faceta jesli nie chce to nie ja sobie poradze sama nie mam 15 lat!On tez byl swiadom co robi wiec nie pier...mi tu glupot. Wiem ze brzuch w ciazy boli ale sie nasilil przez to wszystko Oby zlosliwym babom sie noga nie podwinela bo w zyciu jest roznie nawet jak sie ma meza i z pozoru jest wszystko cacy....

nie jestem autorką, ale dziewczyna napisała w temacie że jest jej przykro, wiec po co ja jeszcze "dołować" ma taka sytuacje jaką ma, i zdaje sobie z tego sprawę, a wy co!!! nie macie sie na kim wyżyć wiec czekacie aż komuś się nie powiedzie i wtedy się wyżywacie, po co tu w ogóle piszecie , aby komuś dowalić, przecież to podłe, życie życiem ale nie każdy chce waszych rad , takich rad

kolejna co chce zlapac-radze wizyte u psychiatry bo widze ze z toba za dobrze to nie jest, i ty matka jestes?wspoczuje dziecku...

ABS-chociaz jedna normalna osoba, ktora sie nie wyzywa, dziekuje za wstawiennictwo ale glupim babom nic nie przetlumaczysz...

załamana przyszła mama**** ja nikomu złego niczego nie życie, ale życie na ogół okazuje sie sprawiedliwe i każdy zawsze dostanie to na co zasługuje, prędzej czy później

a ja powiem tak,jesteście ze sobą 8 miesiący,widzę że ciąża to wpadka a ty mu wyskakujesz ze ślubem jeszcze-ja bym się wystraszyła,przecież on się miał oswoić,faceci często nie myślą co mówią więc sypnął takim tekstem a nie innym,ja z moim jestem od 5 lat,mamy 16 miesięczne dziecko-planowane a i tak jesteśmy bez ślubu. Dla mnie ślub to papierek tymbardziej gdyby był brany z powodu dziecka,my planujemy ślub ale za jakiś czas,może za rok,kasę też na niego trzeba uzbierać ;) głupia trochę moda panuje dziecko=ślub 8 miesięcy to bardzo mało czasu,warto się poznać lepiej,cieszyć się maluchem a nie odrazu lecieć do kościoła czy USC ;) Ubrać też się trzeba na ślub,garnitur,sukienka ;) Macie zamiar tylko wejść podpisać się i wyjść,wrócić do domu i posadzić tyłki przed TV ;) on może inacej sobie wyobraża taki ślub i dlatego powiedział,że kasa... Czasami też po kilku miesiącach ludzie wiedzą,że są dla siebie stworzeni ;) Masz 28 lat to powinnaś myśleć i wiedzieć skad się biorą dzieci,ja bym nie była faceta pewna tymbardziej po 8 miesiącach znajomości :)

właśnie dlatego, ze sama jestem matką i bardzo kocham swoje dziecko, wiem że z tobą coś nie tak, bo gdyby moje dziecko było w takiej sytuacji jak ty, to szczerze odradzałabym ten nieszczęsny ślub. Skoro chciałas to dziecko i ślubu nie uzgodniłas przed poczęciem, to dlaczego teraz jest ci przykro? Facet myśli racjonalnie. Niej jest przekonany czy chce tego ślubu z tobą. Co w tym dziwnego, ze stara się odwlec decyzję. W pełni go rozumiem.

Poz tym jak tu mozna mowic o zlapaniu kogos na dziecko, przeciez nie poszlam na dyskoteke nie wyrwalam jakiegos chlopa i mu sie nie wypielam no blagam!!!nie zwiazalam go tez ani nie podalam pigulki gwaltu...

A co ci da ślub? Poza tym, że tam gdzie mieszkasz stare baby nie będą obgadywać.

czyli autorko specjalnie zaszłas w ciaze, specjalnie sie nie zabezpieczałas licząc ze zajdziesz w ciąze i on sie z tobą ozeni?

załamana przyszła mama**** czym dłużej czytam to co ludzie wypisują to juz nawet się nie denerwuje tylko śmiać mi się chce, a ty sie nie denerwuj czas pokaże co będzie dalej, nie spiesz się z żadną decyzją,

Chyba moze mi byc przykro, ja nie naciskam na ten ślub przykro mi ze facet tak powiedzial ze ślub bedzie jak juz sie okaze ze z dzieckiem jest wszystko ok, dla mnie jest to bardzo przykre i tyle, moze mam starodawne poglady ale mam do nich prawo

To jak zaszłas w ciąże specjalnie kochając sie bez zabezpieczenia, bo liczyłas ze wtedy ożeni się z tobą?

tak specjalnie zaszłam i co ci do tego??! on ma juz 30l i jest juz gotoway nabycie ojcem a dla mnei to ostatni dzwonek na dziecko.

ABS- innym poprostu latwo sie wypowiadac i kogos mieszac z gnojem, szkoda ze nie zdaja sobie sprawy z tego ze po drugiej stronie siedzi zalamana, zaplakana dziewczyna ktora ma problem, ja przeciez nie licze na glaskanie po glowie tylko prosilam o rade a tu zaraz wszyscy sie rzucaja ze chce zlapac na dziecko itd itp

ten wpis ze zaszlam specjalnie to nie moj