Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna88

ciąża problem z testem ciążowym

Polecane posty

Witam Mam regularne cykle (28 dni) ...okres powinnam dostać 27 lutego a tu dalej nic. Do tego zaczęłam miec bolesność piersi , pobolewanie podbrzusza. Pomyślałam sobie że to na okres, jednak ok 10 dni temu miałam lekkie plamienie właściwie to była mała różowawa plamka na majtkach. Jednorazowo ot co (pomyślałam że to może plamienie implatacyjne)... Poczekałam troche i poszłam po testy ciążowe. Na pierwszym robiony ok 7 dni temu wyszła baaardzo bladziutka kreseczka. W poniedziałek test powtórzyłam i wyszła juz bardziej wyraźna kreska. Dzisiaj znów zrobiłam test , ale wyszedł negatywnie. Jak myślicie czy to ciąża?

Gość zrób test z krwi beta hcg
to nie będzie żadnych wątpliwości

Gość gość
Zrób bete i będzie jasne :)

Może powróżyć to wtedy się dowiesz?! Skąd u licha ludzie na forum mają to wiedzieć. Idź kobieto do lekarza, wtedy będziesz miała odpowiedź.

chciałam iśc na bete z krwi...tyle że nie mieszkam w Polsce, a w Holandii i walcze już od kilku dni z lekarzami żeby zrobili mi ten test beta i nikt nie chce! Dostałam jedynie możliwość zrobienia laboratoryjnego testu moczu ale to daje rezultaty zbliżone do domowego testu

Gość dddddww
byc moze poronisz:(

dddddww co ty piep... nie ma objawów typowych dla poronienia autorko dziwnie zatytułowałaś temat,nie wiesz czy jesteś w ciąży i jaki masz problem z testem,ze wysedl negatywny-trudno,może innym razem,nie nakręcaj się bo okresu tymbardziej nie dostaniesz! Sama sie kiedys nakrecalam i cykle mialam nawet 56 dniowe ! jedna plamka o niczym nie swiadczy,bywa plamienie po zagnieżdżeniu się komórki jajowej,ale jakby każda plamiąca kobieta w cyklu była w ciąży to by wszystkie starające się byłyby w ciąży ;) plamienie nie występuje często,bo to zaledwie drobinka krwi,bo ile może popłynąć krwi przy tak małej komórce jajowej zagnieżdżającej się w macicy,ja takie plemienia miałam w cyklu gdy nie miałam owulacji,różowa jasna plamka

Gość lalkaaa25
jak dla mnie to ciąża :)

Gość :)a moze ciaza
ja zawsze mialam nie regularne cykle mimo ze bralam tabletki antykoncepcyjne wiem dziwne ze tak wlasnie bylo. postanowilam ze odstawie tabletki..no i ostatni listek wybralam w styczniu i na tym koniec... od tamtego czasu wspolzyje z moim M stosujac prezerewatywe ostatnia miesiaczke mialam 24 lutego trwala 6 dni no i 6 marca wziela nas glupota i kochalismy sie bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie. nie wiem czy to byly dni plodne bo mam tak nieregularne cykle ze ciezko jest je obliczyc... dawno dawno temu przy braniu tabletek mialam krwawienie z odstawienia co 30 dni pozniej to sie znacznie pozmienialo wiec teraz nie wiem kiedey powinna wystapic nastepna? czy jest w ogole jakas szansa ze zaszlam w ciaze? dzis miezylam sobie temperature pochwy rano i mialam 37.1 nie wiem czy mam brac to za jakis oznak... poczekam do 24 marca jezeli nie dostane miesiaczki zrobie test

Gość mamachichi
spokojnie, może przed ostatnim testem więcej wypiłaś i miałaś mocz bardziej rozrzedzony, ja też tak miałam, raz test pozytywny z bladą kreską raz negatywny,a w ciąży byłam