Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumpernikielka

okres po porodzie regularny?

Polecane posty

Gość pumpernikielka

urodzilam 23.11.2010, dostalam okres 3 lutego trwal 4 dni i powinnam dostac 5 dni temu a nie dostalam czy to normalne?

to dopiero 2 okres po porodzie, wiec nie wiesz ile będzie trwał Twój cykl. to że wczesniej miałaś cykle np 28-dniowe nie znaczy że teraz też tak będzie. może będziesz miała cykl 30, czy 35-dniowy (co wcale nie oznacza że nieregularny!) ja po porodzie mam cykle regularne 30-32 dniowe. choć zdarzyło się też kilka dłuższych cykli - max 46 dni. czekaj spokojnie na okres.

przecież ty prawie dopiero co urodziłaś ;) ja jestem 16 miesięcy po porodzie,pierwszy miałam po 4 miesiącach,potem różnie kilka miałam w przedziale 30-36 dni potem różnie,teraz czekam od stycznia ;)

Gość mama x2
to chyba kwestia indywidualna, bo ja urodziłam 2 razy i gdy pojawiła się pierwsza @ to już następne były regularne

Gość biała magnolia
To jest indywidualna sprawa. Ja przed ciążą miałam rozregulowany cykl po pigułkach, nie miałam miesiączki po 2-3 miesiące. Po porodzie mam cykl długi, ale regularny. Dostałam miesiączkę 7 miesięcy po porodzie i od tej pory masz okres co 32 dni.