Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maybel

Dlaczego niektóre panienki są tak puste?

Polecane posty

Gość Maybel

Powodowany chęcią kontynuuowania dyskusji na temat chwalenia się "brzydkich" kobiet swoim powodzeniem, załozyłem temat o autorce tamtejszego tematu. Dziewcze twierdzi, że ma powodzenie i się tym nie chwali, nie jest zazdrosne i zawistne (no bo jakże) tylko trochę zirytowane innymi kobietami, bo chwalą się swoim powodzeniem. W sumie już nie wiem jak biedulkę pocieszyć, bo w depresje popadnie. Może doradzicie coś - tu link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4767676 :) :) :)

?Ja proponuję, niech sie tu wpisuja wszystkie te maszkarony, które nie maja prawa do szczęścia u boku faceta. Ja jako pierwsza🖐️

A już nie daj Bóg się pochwalić, że coś się w życiu udało. :) Może lamentujmy to wtedy dziewczęciu ulży. :)

Ja jako kolejna, bom maszkaron, w dodatku "chwalący się na forum" ;P w obfite piersi się biję i pokornie obiecuję, że się nie poprawię, bo nie widzę sensu ułatwiania chudym laskom życia :D

Gość wadweqe
niektóre panienki są puste, bo są puste i nic tego nie zmieni Ale tak to już czasem baby mają

Oblubienica - nie płacz, nie płacz ;D za to pewnie masz inne zalety :) wadweqe - a faceci to już nie?

Gość Maybel
Kaczorek sugerujesz, że większość? Może chodzi o ten wiek 23 lata?! :) Swoja drogą to taki temat ku przestrodze, co byscie sie nie chwaliły za nad to.:) Ciekaw tylko jestem czy autorkę sławetnego tematu też irytuje, gdy ktoś odnosi sukces i o tym opowie. Przecież też nie ma do tego podstaw. Bo to co ktoś uważa za sukces, dziewczę xxxxyyyyzzzz zdementuje. :) Jak dobrze, że jestem facetem.

Maybel, mi się zdaje, że XYZ chciałaby by było jak w średniowieczu ;D wiesz, anonimowe dzieła, itd.

Gość Maybel
To może w ramach integracji powinienem napisać, że nie mam w ogole cycków i mam małego...?! :)

Gość szit szit szit
może się nie uczą:)

Gość brzydka jestem
A ja jestem brzydka. Na dodatek niezgrabna bardzo. I nawet nie śmiałabym zaczynać tematu, że mam powodzenie, bo to i tak nieprawda. :(

Gość brzydka jestem
Nie jestem za skromna. Piszę po prostu jak jest. No może wy uważacie, że to zbyt skromne, ale ja przynajmniej siebie nie oszukuję. Ma brzydką twarz i niezgrabne, nieproporcjonalne ciało. Taka się jakaś nieudana urodziłam.

Maybel - no, pochwal się :D hahaha. Brzydka jestem - nie ma brzydkich kobiet, dowodem na to jest moja eks ( jestem bi ), paszczur straszny, jak poszła do kosmetyczki, nauczyła się dobierać ciuchy i malować... no oczu oderwać nie można ;>

Gość Maybel
Oj to chyba ten wiek tak obluguje do głupoty -, bo powstał kolejny temat pt. "mam 23 lata i jestem skrajnie głupia :(" . Choć z innych powodów, ale zawsze. kota.strofa ciiii nie chwal się , bo teraz pannice tylko na to czekają i bedziemy musieli stawać w Twojej obronie.:)

Gość Maybel
Oblubienica ja widzę, że Ty chyba chcesz zostać królową dyskotek. Ale zapytaj xyz może Cię ze sobą zabierze. ;) :)

Gość brzydka jestem
Net_Lady Ale ja nie mogę cały czas chodzić w makijażu i ubraniach. Są pewne sytuacje... A potem rozczarowanie.

Gość Maybel
Ale pochwalisz sie tym potem? :)

Oczywiście:) Że wywaliłam swoje małe cycki i potrząsałam nimi przed oczami nabzdryngolonych dyskotekowiczów:) I wszyscy się ślinili i mówili: nie kuś:D

Gość Maybel
Oj to się dziewczę xyz zirytuje dopiero. :) Tak sobie myślę, że może jakies terapie jej zalecić?