Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maybel

Dlaczego niektóre panienki są tak puste?

Polecane posty

Och, to ja też jestem pasztetem do kolekcji, mam male cycki, brzydki nos i taka sobie figurę. Do zrzucenia mam ze 20 kg, ale się nie przyznaję, bo mam zaburzenia odżywiania w ramach bycia pasztetem. :P I do tego podrywają mnie żule albo naprawdę pijani goście, jeśli już gdzieś wyjdę, bom wyplosz przecież.

ratowniczka - z tobą to już tragedia, nie wiem, czy nie będziemy musieli dostawić ci dodatkowego stolika dla jeszcze gorszych freaksów. Kuciapa - mnie też zawsze menelnia podrywa:D

Gość brzydka jestem
w przedszkolu dzieci ganiały mnie z czosnkiem a przedszkolanka odprawiała egzorcyzmy rzucajać we mnie krzyżem:( rodzice bujali mnie w betoniarce i miałam za ciężkie zabawaki czego skutkiem jest mój oryginalny wygląd:classic_cool:

O Jezu to kolejny cyctat z kolejnego "mądrego" tematu: "Więc dlaczego do jasnej cholery nikt mnie nie chce? Dlaczego wciąż jestem sama? Patrze na dziewczyny, niektóre brzydkie, grube, puste i głupie, wszystkie mają facetów. A ja? Gdzie ja mam kogokolwiek poznać, dlaczego nikt mnie nie chce co jest ze mną nie tak?" Chyba muszę przeprosić za to, że mam mężą. :)

Gość brzydka jestem
podobno rodzice mnie adoptowali a kiedy przyszli ogladać dzieci wychowawczynie wołały "weźcię tę, dorzucimy jeszzce telewizor":(

Gość brzydka jestem
Już się jakiś gamoń podszywa...

kota.strofa - przeprosiny to za za mało. Ja tej nieszczęsnej chętnie oddam swojego - ona, jako piękna i mądra, ma do niego większe prawo niż ja - tępy pasztet.

No to do roboty, przepraszamy za to, że ktoś - nawet żul - śmial się zainteresować kimś tak paszteciarskim jak ja! PS: Też mam paznokcie do kitu i cellulitis i, i, i, eee, i krzywy kregosup, o!

Pazury mam ładne:) Ale to wszystko, co mam ładne. Niektórzy jeszcze mówią, że oczy niezłe są, ale wg mnie maja kolor spranych gaci, więc...

Ojej:( Powinnyśmy spać na wycieraczce:( Dziś sobie tam umoszczę spanko:) W ramach pokuty i zasnę we włosiennicy, ale najpierw się porządnie wybatożę:)

Szopa to luksus. Wara na zewnątrz :P Wlościennica dobra rzecz ;) A i tego, no, też nie mam powodzenia na dyskotekach. Nieważne, że na nie nie chodzę... Raz poszlam do klubu i tam nie pasowalam - ani ubiorem, ani uroda, tzn jej brakiem ;) No wiec juz nie wychodzę nigdzie, tylko siedze na kafe :P

Kuciapo - i słusznie. Zaraz wstanę i sobie to legowisko na zewnątrz umoszczę. Może kotom moim zabiorę stary ręcznik, na którym śpią? Będzie mi cieplej.

A tak troszku z innej beczki - zauważyłyście, ze każda laska, która tu się wypowiada, że coś tam ją spotkało, pisze: zaznaczam, że jestem atrakcyjna, dbam o siebie i wielu mężczyzna się za mną ogląda i adoruje:D Tu NIE MA brzydkich bab:p Same miss! Więc ja pragnę ogłosić prawdę - owszem, dbam o siebie, jestem osobą czystą, ale naprawdę nieładną:D

Gość nentenn
przykro mi Oblubienico :(