Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elcztery

L4, kiedy dostane kase?!

Polecane posty

Gość elcztery

witam. Bylam na zwolnieniu przez okres 1,5 tygodnia, dostalam dzisiaj wyplate i... ta kasa to jakas porazka! Dostalam $ za 2 tygodnie. Z tego co wiem, przez pierwsze 2 tygodnie to pracodawca ma wyplacic za l4. Chcialabym wiedziec, czy za to zwolnienie pracodawca dosle mi doplate, czy zwyczajnie mnie oszukal?! przepraszam za pisownie. Jestem rozgoryczona.

Gość w23fhfghdfeh645
no ale za L4 masz mniej płątne to wiadomo ze masz mniej za wypąłte ile mniej dostalas

Gość w23fhfghdfeh645
pracowadwca pąłci za L4 do miesiaca jesli chorujesz powyzejk miesiac to ZUS ci płąci sadze ze dostalas cała wypłąte a mniejsza bo za L4 nie dostajesz 100% pensji ja za 5 dni L4 dostalam 150zł mniej

Gość elcztery
ja wiem ze za l4 pracodawca wyplaca 80%. Ale ja mam polowe wyplaty mniej niż normalnie. Tak jakby pracodawca nie zaplacil mi za te zwolnienie.

Gość w23fhfghdfeh645
nie mogl ci nie wypłacic przeicez to nei sa jakies osobne pioeniadze tylko dostajesz 80% wypłąty najlepiej zadzwon i zapytaj

a nie jest przypadkiem tak, że jakas część Twojej pensji to premia i w przypadku zwolnienia L4 zakład pracy nie wypłaca premii? idź do kadr i dowiedz sie na jakiej podstawie tak wyliczyli lutową pensję.