Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwie zakochany1

Czy ktos z was kiedys korzystal z pomocy psychologa online?

Polecane posty

Gość Italianaaaa
jest trudne nawet bardzo nie ma co ukrywać, wiem po sobie, po prostu trzeba to przetrwać, przeczekać i z dnia na dzień będzie co raz lepiej i lepiej ;)

Mam do ciebie dwa pytania: 1. czy bylbys z dziewczyna do ktorej nic a nic juz nie czujesz tylko dlatego, zeby ona nie cierpiala jak odejdziesz? (bo dokladnie tego wymagasz od swojej) 2. Co niby ma ci potwierdzic ten psycholog? Wszysto co potrzebujesz wiedziec, powiedziala ci wyraznie twoja dziewczyna Oczywiscie, ze moze sie jej kiedys odmienic i bedzie chciala wrocic, ale to pokaze czas. My nie jestesmy jasnowidzami, wybacz. Miej troche cierpliwosci i nie pisz tu na okraglo tego samego, bo to sie robi zalosne. Daj jej od siebie odpoczac, wtedy moze faktycznie kiedys zateskni. Nie badz upierdliwy z tym kontaktem bo jeszcze troche i zacznie od ciebie uciekac, gdzie pieprz rosnie, zobaczysz.

Gość maslanka truskawkowa
2 miesiace to malo. Jeszcze dobrze emocje nie minely wiec to normalne ze masz takie mysli i nadzieje. Daj sobie czas. Zajmij sie soba, idz do znajomych no i moze sprobuj zrobic takie zadanie,stare jak swiat. Wez kartke i napisz sobie na niej te cechy ktore Ci przeszkadzaly u Twojej dziewczyny,zachowania ktorymi Cie ranila. Potem za kazdym razem jak bedziesz mial kryzys to spojrz na ta kartke. W ten sposob moze troche obiektywniej na nia spojrzysz,i zobaczysz ze wcale nie byla taka idealna.

mysle, ze on jest jeszcze w okresie, gdy widzi tylko same pozytywy

Nie o to chodzi zeby byla ze mna bo ja cierpie tylko byc moze okazala jakies uczucia a nie byla zimna jak lod. Nie wiem co ma mi powiedziec ten psycholog. Pewnie to samo co Wy. laVita ma racje. Naprawde malo jest tych negatywnych cech :)

Gość kameleonkaa
Jakie uczucia ona ma Ci pokazać? Pogłaskać po głowie i powiedzieć, ale jestem zła, skrzywdziłam Cię? To nierealne. Ona zaczęła nowy etap w życiu. Ciebie w nim nie ma. Zajmij się sobą, przestać zajmować się nią, bo jej już nie ma.

Wczesniej cos w tym stylu bylo, moze nie poglaskala po glowie ale w inny sposob.

Gość Werka147147
pomocpsychologa.manifo.pl/