Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopiero5dni

Oj jak ja się doczekam :) Testowanie za...

Polecane posty

no nie mogę! kobieto! kochałaś się z facetem, miałaś dni płodne, Twoja komórka jajowa połączyła się z jego plemnikiem, powędrowała sobie trochę po jajowodzie i po ok 7 dniach zagnieździła się w macicy, teraz zaczyna wydzielać się hormon, który wykrywają testy ciążowe, ale początkowo jego poziom jest na tyle niski, że test go nie wykryje. Czyli, jeżeli kochałaś się ze swoim facetem 5 dni temu, to jeszcze jajeczko się nie zagnieździło, o ile doszło do zapłodnienia, więc o jakim teście pozytywnym ty piszesz?! Tą drugą kreskę, to chyba kredką sobie domalowałaś :P

Omg,hahaha z tego co mi wiadomo i dobrze powyżej dziewczyny piszą,że test robi się po 14 dniach od stosunku. A ta zwidy i kreski widzi hehe Wedługo co pisze mama ze Szczecina,ja jużmoglabym robić test bo mam dzisiaj 11 dni po stosunku,ale poczekam jeszcze ze dwa dni :D

Gość moze jednak najpierw sie
Mozesz sprobowac mnie wyszedl 3 dni przed terminem@ wlasnie po 12-13 dniac od stosunku

Gość mama ze szczecina
chce byc mama- ja pierewszy test robilam na 2 dni przed miesiaczka i wyszedl cien cienia kreski. prawde mowiac myslalam ze sobie uroilam ale w dniu okresu wyszla juz co przwde slaba ale widoczna 2ga kreska

Gość S_Gosia_S
dopiero5dni Ja tak mialam 2 razy !! Za pierwszym razem doszlo do samoistnego poronienia a za 2 razem okazalo sie ze jednak dzidzius jest to byl cyk po cyklu !!!! Ja robilam jakies 12 dni przed @ wyszla prawie nie widoczna na 4 czy 3 dni przed @ byla juz mocnaaaaa!!! Teraz juz 17 tydz sie zaczyna :)

Gość S_Gosia_S
ChceByćMamą to nie zwidy ja tez tak mialam i tez tak myslalam wszyscy w domu mowili ze oszalalam ze tam nic nie ma smiali sie ze mnie a robilam co dziennie i jakies 3 dni pozniej juz wszyscy ja widzieli mimo ze byla bladziocha !!!!

Gość limehose
ja dzis testowalam,jestem w ciazy ;-) pom 3 latach, piewszy miesiac po laparoskopi

Gość mama ze szczecina
sgosias czyli twierdzisz ze wyszedl ci pozytywny test 2 dni po owulacji? bo piszesz ze robilas 12 dni przed @.i nie chodzi mi o ta ciaze z poprzedniego cyklu.

Oj kusicie mnie aby zrobić test hehe Wróc pomyliłam się,mam dzisiaj 12 dzień po stosunku,aleee na 13 marca mam termin miesiaczki. Przy moich cyklach nieregularnych i nieregularnych Seksach bo mąż zapracowany,chyba wątpie że się udalo,ale zatestować zatestuje napewno :D może już jutro :)

Gość moze jednak najpierw sie
gosia to moze ciaza byla z poprzedniego cyklu pomyslalas o tym bio nie ma takiej opcji zeby hcg podniosla sie bez zagniezdzenia zrobilam wiele testow i mam dwoje dzieci uwierz w drugiej ciazy wyszedl mi test dopiero w terminie@ a robilam od 6 dni po owu co 4 dni i ten ostatni byl wreszcie pozytywny.

Gość następna mądra
co twierdzi,że jej test pozytywny wyszedł po 5 dniach od stosunku!!!!!!!!!!Albo jeszcze lepiej wychodzi ,że jakieś 2-3 dni od stosunku.Skąd wy się urwałyście dziewczyny,że takie bzdury piszecie,co??Potem małolaty to przeczytają zrobią tak jak wy i będą chodziły nieświadome,że są w ciąży bo przecież test wyszedł na nie.A brak okresu uznają za jakieś zaburzenia

Gość S_Gosia_S
Sluchajcie w tym 1 cyklu to na pewno bylo poronienie samoistne jestem tego pewna robilam pozniej test i byl negatywny a wiec zaszlam w ciaze w tym 2 cyklu ale przepraszam zle wam napisalam teraz to policzylam zrobilam 1 test po 8 dniach po owulacji a 9 przed planowana @ !! NAPRAWDE UWIERZCIE MI WYSZLA MI 2 KRESKA ALE PRAWIE NIE WIDOCZNA A ZE ROBILAM CODZIENNIE TO CO DZIEN BYLA BARDZIEN WIDOCZNA A MOI W DOMU JA ZAUWAZYLI NA 6-5 DNI PRZED @ ZA TO NA 3 DNI PRZED @ BYLA JUZ WIDOCZNA I TO DOSC DOBRZE JA ROBILAM TESTY TE HMMMM TAKIE NAJCZULSZE!!!! JESLI CHCECIE WIERZCIE JESLI NIE TO NIE MNIE TO W SUMIE NIE INTERESUJE TERAZ MAM JUZ 17 TYDZ

Gość S_Gosia_S
następna mądra TYLKO ZE JA KOCHANA STOSUNEK MIALAM PIERWSZY NA 4 DNI PRZED OWULACJA WIEC TEST ROBILAM NA 11-12 DNI PO STOSUNKU !!!!!!!!

Gość mama ze szczecina
wlasnie o to mi chodzi ze nie jest to wogole mozliwe aby 5 dni po stosunku test wyszedl pozytywny

Gość S_Gosia_S
Ale nie mowie ze test np po @ wyjdzie dopiero pozytywny bo w 1 ciazy ktora stracilam w 13 tyg ;( test wyszedl mi 4 dni po @ i wyszla mi bardzo bardzo blada na 4 dni po @ juz!!!! Ale teraz wiem ze juz bylo cos nie tak i dlatego wyszla mi bladziocha

Gość mama ze szczecina
s-gosia-s faza lutealna czyli od owulacji do miesiaczki jest stala i wynosi 14 dni. wiec jesli test wyszedl pozytywny na 9 dni przed planowanym terminem @ to najwyrazniej mialas przesunieta na wczesniej owulacje. pewnie byla zaraz po skonczonej @. wtedy to ma sens. ale zaden test tak jak w przypadku autorki nie wyjdzie po 5 dniach od stosunku

Gość S_Gosia_S
Teraz juz chyba to wyjasnilam !!!! Tez bylam zdziwiona ze test mi wyszedl tak szybko i nikt na kafe mi w to nie wierzyl a jednak moj brzusio mowi sam za siebie bo juz jak beczka taka gruba jestem hehehe

Gość mama ze szczecina
a gdyby przy wczesniejszej owulacji nie nastopilo zaplodnienie to po prostu mialabys krotszy cykl i wczesniej dostala @

Gość mama ze szczecina
no wlasnie robilas 12 dni po stosunku a nie 5. czasami sie zdarza ze owulacja jest wczesniej i stad niespodzianki ;) a jak sie czujesz?

Gość InnaZNatury
Faza lutealna trwa od 12 do 16 dni. U danej kobiety jest stała z +/- 1 dniem odchyłu...

Gość fffffffffff
limehose - gratulacje:) u nas bylo dokladnie tak samo, 19 marca corcia konczy 3 miesiace:) szczesliwego donoszenia ciazy

Gość S_Gosia_S
mama ze szczecina Powiem tak ogolnie nie jest zle ale praca mnie wykancza wszystko mnie boli itp. i wykanczaja mnie psychicznie :/ Ale jeszcze tylko 3 miesiace i odchodze ;)

Gość okropne beznadziejne babska
po co jej niepotrzebnie jedziecie? kobieta chce byc w ciazy, nie moze sie doczekac dziecka a Wy jej mowicie cos o ekacjach biologii i wyzywacie od pustakow. moze troche przesadza ale nie musicie byc az tak bardzo niemile;/ jak macie ja obrazic to nie odpisujcie wogole!