Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euphoria45

jaka jest wasza rodzina?

Polecane posty

Gość euphoria45

relacje z rodzicami ok, ale rodzenstwem.... mam 3 braci, dwoch za granica trzeci niedawno sie ozenil, jako jedyna probuje utrzymac kontakt ale czasem juz sily nie mam, zazdroszcze siostra ze maja siostry moz estem przewrazliwiona bo w ciazy jestem.. jedem brat ktory siedzi za granica w ogole sie nie odzywa ale to do wszstkich, chyba ze ma interes, drugi no juz lepiej chociaz od 3 miesicy cisza, jak mu powiedzialam ze mam nadzieje ze bedzie na chrzcinach to jedyne co uslyszalam .. no nie wiem, nie planuje przyjazdu, trzeci zonaty, tez jak nie zadzwonie nie pojade to 0 kontaktu, o tym co u mnie itd od rodzicow sie dowiaduje. Jak z nim o tym rozmawialam to tylko sie usmiechal i ze jakos tak wyszlo.. zapraszalam ich nie raz ale zawsze a to czasu brak-dzieci nie maja- a to trzeba rodzicow odwiedzic, zawsze jak jestesmy u rodzicow z mezem, to albo sa zmeczeni i nie chce im sie przyjechac albo u drugich rodzicow.. moj maz mowi ze chcialby zeby byl chrzestnym bo na miejscu a ja roznicy nie widze... jest mi bardzo przykro ze nasze relacje pomimo moich staran sa jakie sa, jak jest u was?? Mimo ze mam sporo przyjaciol to jednak rodzina... nasze relacje byly dobre, a teraz ? zawse ja musze podporzadkowywac pod nich bo inaczej to w ogole bysmy sie nie widzieli

Gość eupforia45
wszyscy macie idealne relacje???

Gość 67865
U mnie z rodzicami fatalnie, z siostra tez fatalnie ogolnie wszystko do Bani, :(