Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladne_oczy_ mam

dzisiaj paru mezczyzn powiedziało mi, że ladnie wygladam

Polecane posty

Gość ladne_oczy_ mam

dziękować w takich sytuacjach, czy nie, bo ja zbywam tego typu komplementy, może jestem niegrzeczna?

Gość dsfndskvnfjksafvd
Lepiej by wyglądało, gdybys się uśmiechnęła i powiedziała po prostu dziekuję. Przecież komplementy są przyjemne :)

Gość ladne_oczy_ mam
takie zwykłe mnie nudzą, bo wiem, że dzisiaj dobrze wyglądałam, a zatem to tylko potwierdzenie mojego zdania, nic szczególnego, ale dzieki, od teraz będę dziękować, czy ładnie się uśmiechać.

Wlasnie z tym macie problem.Bedac we Wloszech zauwazylem,ze gwiazdanie za kobietami,mowienie im jak ie sa piekna to standard.Niestety w polsce,taki typ mezczyzny bylby chamem.Chba ze powiedzialby wam to obcokrajowiec,to byscie sie zaczerwienily i usmiechenly,ciekawe to wszystko dlaczego.

Gość bziummmm
Wyposzczony..może dlatego, że Polacy tak nie robią, nie komplementują za często swoich kobiet..i w ogóle kobiet naokoło.

Gość LuckyLukeLuke
Chyba jestes niegrzeczna, za komplement trzeba podziekowac, nawet dziecko o tym wie. I nie chwal sie na forum takimi glupotami. Jak wiedzialas, ze ladnie wygladasz to git i tyle, ale sie trzeba brzydulom z forum pochwalic. Prozne baby