Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błyskotka91

Tłumacczenie piosneki

Polecane posty

Mógłby ktoś przetłumaczyć mi na język angielski tekst piosenki „Damy radę zespołu Happysad? Jeśli nie całą to chociaż refren. Będą lata tłuste i gorące Ale też nieklejące sie wcale Poprzecinane deszczem Pozalepiane żalem Ref. Ale trzymajmy się razem Ale kochanie damy radę Ale trzymajmy się razem ale Ale nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle Będą dni pachnące wrzosem Ale też noce nieprzespane wcale Poprzerywane wrzaskiem Pozaszywane niedopasowaniem Ale trzymajmy sie razem Ale kochanie damy radę Ale trzymajmy sie razem ale No ale nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle Bo jeszcze wybiorę źle Damy radę Ale trzymajmy sie razem Ale kochanie damy radę Ale trzymajmy sie razem ale Ale nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać I nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle

Gość marynaaaa
to będzie jakoś tak "this is bullshit, bullshit oh yeah yeaaah yeaaaaahh woooow ta da dam umc umc fuck you all!"

Year will be greasy and hot But also non-adhesive at all Cut by rain Pozalepiane regret Ref But stick together But darling we will be able But but we stick together But they never make me choose I will never make me choose I will never make me choose 'Cause I will choose the wrong There will be days fragrant heather But it does sleepless nights Disrupted shriek Pozaszywane mismatch But stick together But darling we will be able But but we stick together Well, but you never make me choose I will never make me choose I will never make me choose 'Cause I will choose the wrong 'Cause I will choose the wrong Can We Fix It But stick together But darling we will be able But but we stick together But they never make me choose I will never make me choose I will never make me choose 'Cause I will choose the wrong

Zielona Wyspa, ja też potrafie tekst do tłumacza google wsadzic ;/ Niestety nie jest to tekst dobrze oprzetlumaczony. Może ktos moglby na serio mi chociaz ten refren przetlumaczyc poprawnie?