Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mortadelka88

Dlaczego mezczyzni w ogole sie mna nie interesuja?!

Polecane posty

Gość Mortadelka88

Fakt, do pieknych nie naleze, ale nie jestem zamknieta w sobie szara myszka. Jestem usmiechnieta, pogodna i znajaca swoja wartosc osoba! Czemu wiec dla nich jestem niewidzialna? Zaden facet nigdy mnie nie podrywal, nawet zadnego komplementu nie prawil! No po prostu tak jakbym dla nich nie istniala!

Gość u mnie to samo
Kiedyś myślałam, że to przez to, że jestem niska (mam 159 cm wzrostu), ale gdy zobaczyłam, że wiele dziewczyn z takim samym wzrostem albo i niższym mają facetów, to wiedziałam, że nie w tymk tkwi problem. Potem myślałam, że to przez to, że mam trądzik, ale po pewnym czasie doszłam do wniosku, że to też nie o to chodzi. Dziś nadal zastanawiam się dlaczego tak jest. Mam wrażenie, że odpycham od siebie ludzi, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem uśmiechnięta i pewna siebie...

Gość bnuyt
może jesteś głupia?

Moze problem w tym, ze faceci nie lubia (boja sie) pewnych siebie, niezaleznych kobiet, a z tego co piszesz to do nich nalezysz.

Gość Mortadelka88
Nie jestem glupia. Mysle JolaOlaLaA, ze cos chyba jest wlasnie na rzeczy z ta niezaleznoscia, pewnoscia siebie.

Gość ghghhj
bo polscy faceci to fajtlapy, nie umieja podrywac

Gość u mnie to samo
Ale ja znów nie jestem pewna siebie. Jestem nieśmiała, zakompleksiona, niepewna siebie, a faceci mają mnie w doopie :(

Gość bnuyt
nie ma fajnych samotnych dziewczyn, albo masz skrzeczący głos, albo jesteś pierdzącym babochłopem albo jesteś tępa i zarozumiała, spójrz w lusterko

Gość Mortadelka88
Niestety piekna nie jestem, ale co mam sie zabic z tego powodu?! Wlasnie rzecz w tym, ze nie siedze i nie uzalam sie nad soba. Znam swoja wartosc, wiem czego chce, czy dlatego wlasnie faceci kompletnie mnie olewaja?

Gość ghghhj
polacy w ogole nie maja temperamentu, wyczucia i pewnosci siebie, a my zwalamy wszystko na siebie, ze jestesmy brzydkie itp

Gość you were poked by me
Mam to samo, jeśli już ktoś mnie podrywa to żonaci faceci po 40-tce, ale to przypadek jeden na rok :o Reszta ma wyjebane po całości, gapić to się nachalnie gapią, ale nic poza tym, więc pewnie mam taką hipnotyzującą brzydotą mordę :(

Gość Znalazlem robote
Wezcie przestancie sie oszukiwac Liczy sie TYLKO wasz wyglad ghgh - murzyni wasz podrywaja bo i tak kazda lepsza od czarnej

Gość Feministka wojujaca!
Polscy faceci to ogolnie maminsynkowate cioty! Wymagaja niewiadomo czego, a sami nie maja nic do zaoferowania. Oni chcieliby miec ksiezniczke z wygladem miss universum i mozgiem Einsteina!

Gość mna tez nigdy sie nie
interesowali. Tyle, ze ja jestem brzydka. Nic dziwnego, ze im sie nie podobam ;) Ale dobrze mi ze soba, dla nikogo sie nie musze starac :D

Gość ghghhj
no dokladnie, szukaja niewiadomo czego, sami nie wiedza czego chca ,a nikt za nich nie pomysli przeciez

Gość nie, faceci nie chcieliby
mieć kobiety, która miałabym mózg jak Einstein, bo wtedy czuliby się gorsi, bo byliby dużo mniej inteligentni. Ale piękną, to owszem, chcieliby mieć i pewnie też zaradną, taką co i posprzątałaby, poprała jego skarpetki, ugotowała, dzieci wychowywała i jeszcze zarabiała.

Gość RamboXIV
Ta pewność siebie dziala na nich jak Raid na komary. Postaraj się być czasem mniej "niezależna"