Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takadziewczynaaaaaa

jak delikatnie odmówić spotkania na kawę ?

Polecane posty

Gość takadziewczynaaaaaa

Otóż chłopak którego widuje od czasu do czasu w pracy ,zaprosił mnie na kawę (drogą mailową ). Jestem w związku i nie wyobrażam sobie wypadku z innym facetem na kawę ... Co mu odpisać żeby go nie urazić, a dać do zrozumienia, że takie propozycje nie wchodzę w grę w moim przypadku ?

Odpisz że pochlebia Ci że chce spędzić w Twoim towarzystwie czas ale jesteś w szczęśliwym związku i z zasady i szacunku do partnera nie umawiasz się na jakiekolwiek spotkania z innymi mężczyznami.

Gość takadziewczynaaaaaa
dzięki , już mu odpisałam. Dobranoc

Gość dnoooo
no jak kawy nie mozesz się napic ze znajomym, to jakas patologia :/

Gość carlyta
Do osoby nade mną... Niestety tu nie chodzi o to, że nie może. Pewnie może. Tylko nie chce, bo nie jest zainteresowana zapraszającym. Mnie również taki w pracy przekonywał, że kawa to nic takiego i byłam z nim -na takowej 2 razy. Sprawy przybrały taki obrót, że wypisywał do mnie maile codziennie, w co drugim pytając o spotkanie na lody, spacer, kino, kręgle i strasznie się obraził, kiedy powiedziałam "dosyć". Teraz mnie unika, na korytarzu rzucając chłodnym cześć i mierząc lodowatym spojrzeniem. szkoda, bo był fajnym kolegą, tylko chyba nie zrozumiał od razu co to znaczy "jestem w związku".

Gość gość
ja tez tak odmawialam az swojego drugiego spotkalam i juz nie odmawialam