Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

3 randka i nadal bez pocałunku..o czym to swiadczy

Polecane posty

Gość spotkałam niedawno podobnego
u mnie sytuacja jest o tyle skomplikowana, że pracujemy w jednej firmie, i na chwile obecną nikt nie moze ise o nas dowiedzieć;) wczoraj wykorzystał moment kiedy byłam sama w biurze, przyszedł i namiętnie mnie pocałowa co było dla mnie totalnym zaskoczeniem, bo myślałam ze w miejscu pracy się kryjemy jak tylko można;) dziś będzie kolejne spotkanie i już wiem z ebędzie goraco;)

Gość volga_jasnowidzaaa
to bardzo zle bo jak facet lubi to lubi ciebie a jak sie podkoch*je to bedzie chcial calowac :O ciezko zeby sie pokochiwał jak sie ledow poznaliśmy:d

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
wam kobiety trudno dogodzic. jak facet caluje na pierwszej, drugiej randce w usta, to na pweno jakis ruchacz i zlewacie delikwenta. jak nie caluje, to znowu ciota z niego i szukacie innego ogiera. idzcie sobie na dyskoteke, tam nie brakuje typow maczo, ktorzy chetnie wam tylek w kibelku przetrzepia. a co do tego znajomego autorki: mzoe facet jest porzadny, traktuje ta znajomosc powaznie i nie chce niczego spiep.rzyc, wiec malymi kroczkami buduje zaufanie, pozniej przejdzie do wyrazania swoich odczuc, uczuc.

Gość tez_popieprzony
romans w pracy to totalnie nieprofesjonalne i po prostu glupie. dlaczego? przekonasz sie o tym gdy sie rozejdziecie ;). a zazwyczaj pary gdy sie rozchodza to lby sobie by pourywali. oto krotka lista dlaczego nie nalezy tego robic 1. plotki i wszyscy w okolo maja bite 8 godzin na to aby wpierdalac sie w nie swoje sprawy 2. po rozstaniu : - codziennie musicie sie spotykac, a niekoniecznie tego by sie chcialo - wrogosc bedzie wplywac na stosunki w pracy - porobia sie klany jego i twoj, zaburzajace normalne funkcjonowanie - wszyscy znaja wszystkich i same problemy z tego powodu - on moze zechciec pozbyc sie ciebie z pracy lub tez na odwrot. wygra ten kto ma wieksze plecy itd. takze, romans w pracy - nigdy.

Gość hehe :D
Romans w pracy? W zyciu. Raz to przechodzilem. Po prostu nie dalo sie wytrzymac. Ciagle docinki kolegow, kolezanek, te spojrzenia... Wreszcie ona i wieczne pretensje, ze ona sie zaangazowala, a ja nie. A mowilem juz na wstepie, ze nie moge jej niczego obiecac. Ona sie zgodzila na taki uklad, a pozniej mieszala mnie z blotem.

Gość tez_popieprzony
oprocz zelaznej zasady zero romansow w pracy dodalbym jeszcze zero romansow z kims mieszkajacym w tej samej dzielnicy + zero romansow z kims kto jest w gronie twoich znajomych. zaoszczedza sie w ten sposob przyszlych problemow, choc czasem i to nie pomoze. bylem kiedys tfuu z dupa oddalona ode mnie o 500 km ale to jej nie przeszkodzilo w mieszaniu po rozstaniu. minelo kilka lat od tamtej pory, a ona srednio raz na rok, probuje cos tam zawsze wykombinowac. co by bylo gdyby mieszkala na tej samej dzielnicy strach myslec ;). ostatnio co prawda ucichla i dupy nie zawraca ale robimy zaklady z moja obecna kiedy znowu sobie przypomni.

Gość tez_popieprzony
buzi w policzek na przywitanie do ja moge babci dac, a nie kobiecie z ktora mam zamiar byc lub jestem :P.

Gość jołlllll
Ja nie chce nic mówić, ale też miałam taką sytuacje. Pare randek, moze z 5? Dopiero na szóstej mnie pocałował, tez myślałam ze nie chce się spieszyć, wydawął sie bardzo wporządku, normalny, spokojny chłopak, któremu nie w głowie szybki seks. Po czym spotkaliśmy sie pare razy jeszcze, w końcu doszło do czegoś więcej. Na następnym spotkaniu powiedział "To nie to, nie jestem stworzony do związku". Bolało...

Gość tez_popieprzony
a jakby od razu do czegos doszlo to od razu bys sie dowiedziala, ze to nie to i mniej by bolalo. generalnie to jednak niezbadadane sa wyroki boskie i nigdy nic nie wiadomo.

Gość volga_jasnowidzaaa
no własnie zero pewności

Gość aaadsfa
moj maz tez byl taki niechcial mnie stracic, i dlatego byl taki powolny,

Gość volga_jasnowidzaaa
ale własnie rzucił mi aluzje czy jestem zbereznica w łóżku:O przes sms

Gość volga_jasnowidzaaa
ale własnie rzucił mi aluzje czy jestem zbereznica w łóżku przes sms

Gość volga_jasnowidzaaa
dokładnie tak:O

Gość volga_jasnowidzaaa
a tak luzno pisalismy i on coś zaczał mówic czy juz z nim o wszystkim mozemy rozmawiac ja mu napisałam ze tak ale trzeba zasłuzyc i ze na zywo taki bezposredni nie ejst on przyznał mi racje i stwierdził dla jaj ze kota w worku nie wezmie

Gość volga_jasnowidzaaa
tak mi sie wydawało na poczatku zanim sie spotkalismy ale po spotkaniu zmieniłam zdanie

Gość volga_jasnowidzaaa
ktos sie wypowie

Gość autorko volga to idź na disco
i tam od razu cie wyruchaja i bedzie spokoj... wtedy powiesz, ze jestes dla kogos atrakcyjna. co za pusta baba....... wspolczuje temu facetowi.

Gość Ram29
Dziewczyno, gdyby to byla trzydziesta ranka, to mogłąbyś się martwić. Ale trzecia? I powiedział Ci, że Cię poważnie traktuje... I bardzo dobrze. Nie przesadzaj. Miałem w swoim zyciu dwa skrajne przypadki. Jedna unikała pocałunków b,. długo, druga na drugiej randce sama mnie zaczęła obcałowywać. I jeszcze mnie podejrzewała że jej nie chcę jak parę razy uniknąłem pocałunku, tłumacząc (prawdziwie) że coś mi się przypętało w jamie ustnej i nie chce jej zarazic. Tak więc wypośrodkuj i będzie ok.

Gość volga_jasnowidzaaa
:O zdegustowana jestem

Gość sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moj mnie pocowałował po kilku miesiącach :p

Gość gwatemalia
ja pierdole, a na 4 to pewnie już wskakujesz do wyra?

Gość marinera
E ee! Typowe babskie myslenie dwoma polkulami na raz:).Jak nie *****cz to co sie dzieje?! Wypadl ze schematu.! i jest problem . Facet nie chce widac marnowac materialu genetycznego i oglada i obwachuje cie czy warto inwestowac w ciebie :) To nie ty go oceniasz ale on ciebie .Jak nabierze na ciebie apetytu to da ci znac z pewnoscia :)

Gość Idz won precz
nie pociagasz go tepa dzido czego sie dziwwisz normalny od razu ciagnie do lozka jestes dla niego aseksualna