Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda91

Praktyki - POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość ruda91

Zastanawiam się czy mogę złożyć podania z prośbą o bezpłatną praktyke w Urzędzie gminy? chodzi mi tylko o to, by zdobyć jakieś doświadczenie.. Czy gmina może przyjąć praktykanta ot tak czy musi mieć jakąś nie wiem.. umowe, czy zezwolenie na przyjmowanie praktykantów, jak to jest? Będe bardzo wdzięczna jeśli ktoś pomoże ;)

Gość i ja się tez wypowiem
mozesz...ale to kwestia ich dobrej woli...ja tak załatwiałam sobie dobrowolne praktyki w laboratorium i mnie bez problmu przyjeli na 2 miesiace... powinni cie raczej przyjac, bo maja wtdy dodatkowe rece do roboty ktorym nie trzeba płacić

Gość i ja się tez wypowiem
a i zapomniałam...musiałam to załatwić przez uczelnie, bo oni nie mieli mnie jak przyjac...ani umowa ani to staz... dlatego napierw dowiedz sie czy cie przyjma, a potem pisz pismo do dziekana z prosba o umozliwienie praktyk...wtedy uczelnia podpisuje umowe z firma (jesli studiujesz...jesli nie to moze byc problem)...tak było w moim przypadku, choc moze u Ciebie byc inaczej...musisz podejsc do gminy i sie wypytac na jakich warunkach by cie przyjeli...

Gość ruda91
Dzięki. Tak studiuję. Administrację ;) Bardzo mi pomogłaś, jestem wdzięczna ;)

Gość ruda91
Może ktoś jeszcze ma dla mnie jakieś rady?

Gość ruda91
ffffffffffffffff proszę bardzo, twoja rada była bezcenna :|