Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka 00//

w biedronce od dzis są body disneyowskie za 11.99/szt

Polecane posty

Gość pomarańczka 00//

są superrrrrrrrrrrrr

Gość pomarańczka 00//
niemożliwe.:) po 9.99 są śliniaczki coś ci się pomyliło;)

Gość pomarańczka 00//
no chyba ze mieszkasz w poslce B to moze sa tansze,bo ja mieszkam w szczcienie (polska A ) i tutaj sa za 11.99. ale dobrze wiedziec ,ze sa rozne ceny w roznych czesciach polski.

Gość dziewczyny pokazcie
jakies zdjecie tych body lub jakiegos linka:) prosze:)

Gość biala magnolia
Az mi sie wierzyc nie chce ze sa rozne ceny na towary z gazetki. Przeciez na stronie internetowej biedronki jest nowa gazetka i nie ma dwoch roznych dla roznych czesci kraju

Gość pomarańczka 00//
http://gazetka.biedronka.pl/g22,wiosna_w_twojej_szafie.html str 10/11 jak link nie wchodzi, skopiować wkleić do przeglądarki i skasować spację. nie jest to możliwe, właśnie pytałam szwagierkę która jest kierownikiem w biedronce:P coś Ci się pomyliło:) ale to nic;) warto dziewczyny, warto:)))))))))))))))

Gość widziałam te body
i sa beznadziejne gatunkowo - nawet nie spojrzałam na cenę bo i tak nie warto

Gość pomarańczka 00//
są super gatunkowe 100% bawełna milusie w dotyku :)))))))

Gość anna noowa
no ale o co caly ten szal? bo ja nie rozumiem?

Gość sdfhisdfosdanioasafnp
autorka pisze o body,które są po 11,99zł, śliniaki były kilka dni temu,rzeczywiście po 9,99zł,a body od dziś

Gość pomarańczka 00//
szału nie ma:) po prostu są fajne i tanie :)

bardzo fajne:)

Gość Wyjdz i wroc
Za taka cene to ja nexta w UK kupuje..:O Czym wy sie podniecacie...

Gość pomarańczka 00//
ale to nie UK więc się trzeba cieszyć tym co jest;)) w porównaniu do disneyowskich ubranek gdzie indziej, jest naprawdę tanio. a poza tym ... next ???? też mi wielka firma :D bez przesady :D

Gość anna noowa
ludzie czym wy sie podniecacie, tym ze disney? sory, ja w ogole nie wiedzialam o co chodzi. przeciez nie jest to jakis pRL, gdzie ubranek dla dzieci nie ma....

12 zł za body to tanie? biedronka juz od jakiegoś czasu cos dziwnego zaczęła z sobą robic. Niby jest sklepem dla malo zamożnych osób a gazetka z ofertami zabawek na święta powaliła. Lalka za 129 zł. Tacy się trochę "nieokreśleni zrobili" bo na początku faktycznie były u nich promocje, a teraz to tak średnio. Raczej tylko nazwa została bo ceny nie powalają.

Gość pomarańczka 00//
no dla mnie 12zł to akurat mało:) a disney ma super jakościowo ubrania :) jak zawsze czepialskie... wy byście chciały kupić za 3zł nowe, nie?;) dajcie już spokój.

Gość To szczyt obciachu
Co to zn . Disneyowskie :D Made in China lub Tajwan :D hahaha

Gość pomarańczka 00//
może być ;)

Gość zgadzam się z mamą wyżej
12zł za body w Biedronce to tanio?????? to ja ostatnio kupiłam w REALU bodziaki z H&M za 9,99zł, a te jednak są dużej lepszej jakości poza tym za 12zł to juz można kupić bardzo dobrej jakości bodziaki CARTERS

mnie się podobają i nikomu nic do tego ;)

owszem. wtedy by była promocja. A w zasadzie to w realu kupiłam po 3,99 za sztukę nie disney co prawda i bez Puchatka (przeżyje jakoś moje malutkie dziecko :P ) ale gatunkowo świetne z fajnej grubej bawełny i po praniu wygląda super nic się nie ponaciągało. No i to była promocja. A body po 12 zł to żadna promocja :)

Gość VVVVVVWERTYU
h&m to dopiero syf, kolory soczyste tylko przy zakupie, po jednym praniu, nie powiem gdzie se można je wsadzić :P

Gość pomarańczka 00//
a czy ja gdziekolwiek napisałam, że to promocja??????????????????:D nauczcie się czytać :)))))))))))))) bez odbioru sfrustrowane baby:D j nie muszę patrzeć na cene więc dla mnie te 12 zł to mało 🖐️

wiosenna mama- ja w realu też kiedyś te tanie kupiłam, po jednym praniu się nic nie stało ale po trzecim już tak-używam jako ściereczki. Na disneyowych jeszcze się nie zawiodłam do tej pory, ale każdy kupuje to co lubi :)

Gość poggielo wassssssss
kurde myslalam ze opakowanie body czyli ze 3 pary po 12 zl a tu jedne :O wezcie idzcie do pepco tam sa po 5 zl lub po 7 sliczne body a nie nie podniecacie za 12 zl :D:D

Sfrustrowana nie jestem :P Jakbym nie musiała patrzeć na cenę to bym nie kupowała w biedronce za 12 zł tylko w mothercare za 39 bo zdecydowanie nie porównywalna jakość :D Więc trochę nie logiczne, ale nie ważne :D Ja tam na cenę chętnie patrze i się tego nie wstydzę wiec dla mnie 12 zł za body to żaden interes, a Biedronka jak już napisałam przestała spełniać funkcję dyskontu gdzie można było dostać produkty po niższych cenach.