Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka 00//

w biedronce od dzis są body disneyowskie za 11.99/szt

Polecane posty

Gość pomarańczka 00//
w pepco też byłam i kupiłam :) też fajne, polecam

Gość pomarańczka 00//
kupuję tam gdzie mi blisko i dobre jakościowe:) z pepco nic nie miałam jeszcze więc nie wiem jak to jakościowo wychodzi. przekonam się niebawem, jak wypiorę ;)

a no to dobrze wiedzieć :) zobaczymy jak te sie po kilku praniach zachowają. Jak na razie sa ok i z takiej grubaśnej bawełny, a byly dwa rodzaje. Jedne wyglądały dużo mniej solidnie za to miały bez porównania lepsze obrazki, kolorki. Wyglądały ciekawiej, za to te grubsze były białe z niewielką ilością aplikacji. Bez szału za to gatunkowo mi się spodobały, a biorąc pod uwagę fakt, ze się to zakłada pod ubranko to wybrałam te "mocniejsze". Ale nie upieram się ze są świetne bo jeszcze nie przetestowałam ich porządnie :D

Gość pomarańczka 00//
tzn fajne jesli chodzi o materiał, reszta wyjdzie w praniu:D

ja mam z pepco ciuszki dla starszaków i sa różne. te tańsze niestety po praniu średnio wyglądają, ale te ciut droższe z miększej bawełny fajnie się biorą i nie farbują. Dla bobasa akurat ostatnio tylko jedno body upatrzylam i czapeczkę. Byłam w lutym i nie było specjalnie wyboru raczej coś na kształt wyprzedaży przed marcową dostawą.

Gość Do kogoś kto pisał, ze....
w Biedronce nie ma promocji- otóż przewd swiętami były drogie zabawki- ale po obejrzeniu tych samych zabawek w sklepach okazało się, ze są dużo tańsze. Np. kupiłam kuchnię tefal mini za 129zł, a ta sama w zabawkowych sklepach kosztuje pomiędzy 170-200zł. Pieski w torebce (a'la paris Hilton) w biedronie były za 69zł a normalnie kosztują ok 120-140zł. Slimak- sorter Fishera kupiłam za 40zł, normalnie kosztuje trochę więcej. I tak mogłabym wymieniać...

Gość Asiuuulllaaa
Na opakowaniu po bodach jest mój Synuś :D :)