Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różnokolorowaa

jak dobrze wybrać farbę do włosów

Polecane posty

Gość różnokolorowaa

to pytanie do dziewczyn, które same farbują włosy- do tej pory chodziłam na balejaż raz na 2 miesiące, ale wolałabym sama farbowac swoje włosy, bo wiadomo taniej i miałby mi kto pomóc, ale nie wiem czym sie kierować przy wyborze farby, jak wy to zrobiłyscie? Nie chce potem biegac po pomoc do fryzjera z żółtymi włosami.

Gość różnokolorowaa
up up

Gość różnokolorowaa
alo alo czy nikt z was sam nie farbuje włosów????????

Gość JDKFUYKUY
NAJPROŚCIEJ NA CZERŃ - ŻADNYCH PRZEŚWITÓW , WSZYSTKO UKRYJESZ TYLKO POTEM TRZEBA ODROSTY CO MIES FARBOWAC

Gość różnokolorowaa
raz miałam ciemny brąz i każdy kto mnie zobaczył wprost mówił że tragedia :P więc wszystkie ciemne odpadają heheh szukam sposobu na blond :)

Gość Wiktoreczka
A jaki chcesz miec ten kolor włosów po farbie?

Gość zahhjkaaa
loreal casting sa rozne odcienie blondu polecam

Gość różnokolorowaa
naturalny mam mysi, paskudny blond, od jakiś 5 lat robię balejaż 1 kolorowy blond, teraz mam odrosty około 2 cm, chciałabym przede wszystkim sama farbować, bo każda wizyta u fryzjera to 130zł, a po drugie nigdy nie mam czasu siedziec w gabinecie 3 godz :) dlatego chciałabym sama kupowac sobie farbę. Tak myslę że może spytac fryzjerki

Gość różnokolorowaa
i jeszcze jedno- czy teraz mając swoje naturalne + balejaż farba wszędzie złapie tak samo?

Gość Wiktoreczka
Salon Fryzjerski odpowiada: Farba nie złapie równomiernie odrostu tzn swoich włosów jak i balejazu, balejaz ,złapie napewno jaśniej :) Chciałabyc miec bląd ale jaki złoty,pisakowy,biały,popielaty....

Gość różnokolorowaa
na twarzy nam duzo naczynek, więc chce/muszę mieć cos zimnego, czyli najpierw pofarbować u fryzjera całość, a potem juz samemu?

Nawet jak pofarbujesz u frzyjera to jest prawdopodobienstwo ze wyjdą inne odcienie, zeby kolor był jednolity, to wymaga czasu. Nie oczekuj cudów za pierwszym razem

Gość pani z uk./.....
oj na blond to powiem ze ciezko bedzie, roznie to bywa ,ja mam kolezanke ktore ma wlosy za pas i farbuje farba pallette na jasny blond i kolor jest napawrde ladny i przed wszystkim wyglada bardzo naturalnie i wlosow nie ma znisczonych, ale to sie rzadko zdarza. przewaznie jak sie samemu farbuje to wychodzi jakis nienauralny blond. ja wlosy farbuje sama w domu ale na taki miodowy blond/jasny braz (podobny do jennifer aniston) farba KOLESATON WELLA ale to jest inna bajka niz jasny blond.

Gość lipka2
Ja wybrałam ostatnio farbę garnier Olia- bardzo jasny blond i wyszedł śliczny. Więc tego mogę ci polecić. A farba sama w sobie jest dobra , bo nie niszczy włosów jak inne bo jest na bazie olejków kwiatowych a nie amoniaku. Tu mozesz przejrzeć sobie ich kolorki: http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^OLIA^OLIA_DISCOVER&prdcode=P55201&varcode=3600541298569&back=1

Gość gość
lipka a jaki masz swoj naturalny kolor?