Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... w potrzebie ...

Co to może znaczyć ... ?

Polecane posty

Gość ... w potrzebie ...

Cześć. Jestem chłop :) i mam pytanie do kobiet na tym forum ... jak mam odebrać takie zachowanie mojej przyjaciółki. Wczoraj ja, moja najbliższa przyjaciółką oraz para znajomych zrobiliśmy sobie wypad na miasto ... od razu mówię, że i ona i ja jesteśmy w związkach (naszych partnerów akurat nie było) ... ale do rzeczy ... w pewnym momencie wypaliła do mnie z tekstem "Wy faceci jesteście tacy że jak kobieta da, to wy weźmiecie prawda...". Trochę byłem wryty ale spokojnie odpowiedziałem, że może i tak, ale nie każdy ... wieczór był naprawdę udany ... wróciliśmy do domu, ona i ja oraz nasze połówki mieszkamy razem i wszyscy jesteśmy blisko ... po powrocie siedzieliśmy jeszcze w kuchni i gadka szmatka ... po czym ja mówię że zbieram się lulu ... a ona na to chodź do mnie do pokoju, niby na tv bez podtekstów ... potem dopiero zacząłem mysleć, że być może chodziło o coś więcej ... poradźcie czy mogła czegoś chcieć czy coś sobie urojiłem? ... jak z nią pogadam to na pewno się wyprze ... nie chće psuć tego co mamy ... co robić ...

Gość ... w potrzebie ...
Dodam tylko, że jednak poszedłem lulu ... :)

Gość ... w potrzebie ...
Żadna z was nic nie poradzi ... chyba to jednak moje urojenia były ... heh ... piszcie ... dzięki

Gość IMO13697
Jeśliś chłop, to naucz się pisac po chłopsku - krótko z sensem i akapitami.

Gość ... w potrzebie ...
dobra uwaga na przyszłość ... nie w temacie ale dzięki :)

Gość erkaaaaaaaaa
nie wiem co to moze byc ... moze ogórki :/

Gość chlop jak kazdy
ale z czym masz problem? Z tym ze byc moze chce ci dac, a jesli tak jest to ty biedny nie bedziesz mial wyboru i bedziesz musial wziasc????? I czego nie chcesz popsuc?

Gość IMO13697
Kolego, Ty chyba z tych co dopiero załapią jak dziewczyna wywiesi transparent "rżnij mnie!".