Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange nick in black

który staż mi polecacie? 4 opcje do wyboru

Polecane posty

opcja nr 1 - Wojewódzki Urząd Pracy opcja nr 2 - biuro poselskie (nie, nie wiem jakiego posła/posłanki) opcja nr 3 - Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej opcja nr 4 - czekać na coś lepszego:P przyszłość swą widzę np. w: dziale HR/kadry/administracja państwowa

Gość pani z uk./.....
chyba nr.2

opcja nr 2 to biuro poselskie w średnim mieście, a ja jednak widzę się w HR... do Mopsika mnie ciągnie, bo tam pracuje ktos sympatyczny:P a tak serio, to czekam na dalsze wypowiedzi, bo mam mętlik w głowie

Gość bolcowa
staż nr3 polecam, bo największe szanse że później Cie zostawią , po 1 i 2 , powiedzą narka.

ale ja lubie ludzi:) mam 6 lat doswiadczenia w wolontariacie opcja nr 1 - WUP - na bank nie dostanę zatrudnienia u nich po stażu, koleżanka tam ma staż, kończy już właściwie i już szukaja kolejnych:( opcja nr 2 - biuro poselskie - nie wybiorą w wyborach i nara opcha nr 3 - szukaja aż 30 stażystów, ale ktoś kto tam pracuje mówił mi, że czasami jak ktoś się sprawdzi to kierownicy działów wysyłają pismo o przyjęcie stażysty kurcze, co robić??:(

Gość
no to opcja nr 3 a szukac pracy w hr\ zawsze mozesz zrezygnowac ze stazu jesli dostaniesz prace

Gość pani z uk./.....
no to chyba oczywiste ze w takim razie 3

ja wiem, ze to, że ktos dostał prace w mopsiku po stażu nie jest wyznacznikiem... bo mogą nikogo nie potrzebować, mogą być - odpukać- nie zadowoleni... No i chcą aż 30 stażystów... jest tylko jeden problem... staże nr 1 i 2 jest dostęne od zaraz, a staz nr 3 - jeszcze nie rozpatrzyli wniosku, więc jeszcze ofert nie mają... ale pewnie niedługo spłyną ale mam mętlik, nie wiem co robić:O

Gość numer 3 - nie!!
same masakry, chyba bym wzięła opcje 4

Gość numer 3 - nie!!
jakie masz wykształcenie? co byś robiła w tym MOPSie? chcesz jako pracownik socjalny?

jestem socjologiem:O a czekanie też nie jest rozwiązaniem dobrym, bo urzędy maja mniej kasy przecież w tym roku... mogę poczekać ok. tygodnia, jak nie będzie nic lepszego to będę musiała brać co będzie, bo konkurencja nie śpi

Gość numer 3 - nie!!
socjologia, no masakra :D ale jak już.. to idź do biura poselskiego :) tylko nie do MOPSU, już to przerabiałam :D

Gość aikido
a ja bym wybrała opcję nr 1. Musisz się użerać z ludźmi ale nauczy Cię to pracy biurowej i odpowiedzialności, zobaczysz jak ten cały bajzel działa od środka i będziesz miała całkiem dobry wpis do cv jak na początek.

Gość numer 3 - nie!!
ha, widzę, że sama skwitowałaś, to że jesteś socjologiem :D:o.. jakie licho cię pokusiło?

Gość numer 3 - nie!!
no chyba ze ktoś lubi użeranie :) to wtedy 1. ale sam naisała, ze nie ma tam szansy zostac, ale jakieś tam szlaki przetrze :)

wiem, ze masakra:D zastanawiam sie gdzie ja miałam mózg wybierając studia:O numer 3 - nie!! -> opowiedz o swoim stażu

w WUP-ie nie ma sznas na zostanie tam w biurze poselskim, hmm... obawiam sie, ze po przegranych wyborach mnie wykopią a mopsie też mogę sie nauczyc pracy biurowej

Gość numer 3 - nie!!
a to zależy co kto lubi. robiłam to i owo. trochę w zasiłkach rodzinnych, trochę mnie zabierali w teren. kazali przepisywać jakieś uchwały i zarządzenia z innych mopsow i podstawiać nasza nazwę, takie tam pierdoły. ogólnie mili ludzie, co kto lubi :) gorzej z petentami, UŻERANIE!!!

Gość numer 3 - nie!!
a to PIS pewnie, to biuro?

czyli jestes zadowolona? a jak z pracą? został ktoś po stażu? dużo było stażystów? kiedykolwiek przyjęli tam stażystę? i ostatnie pytanie:D jak to wpłynęło na twoją drogę zawodową?

Gość aikido
z tym że wydaje mi się że urząd pracy jest jakby wyższy rangą tzn ważniejszy niż mops. ale to może tylko u mnie w mieście :) poza tym jeżeli jesteś po socjologii to może rzeczywiście mops będzie dla Ciebie fajniejszy, ciekawszy jako zajęcie. ja jestem po administracji więc wybrałam bym jednak jakiś urząd.a ze stażami to niestety tak jest że mało kto zostaje, chyba że ma jakieś znajomości lub przypadkowo zwalnia się jakiś etat.

Gość szcdfsdfs
byle nie mopr, moze biuro poselskie albo UP tam duzo durniow po stazach zostawiaja

nie wiem jakie to biuro, nie chcieli powiedzieć...;)

Gość numer 3 - nie!!
są dwie dziewczyny po stażu w tym mopsie. nie bardzo to wpłynęło namoją drogę zawodowa.

Gość szcdfsdfs
ale zeby zostac w mopsie trzeba pojsc na socjologie

Gość numer 3 - nie!!
a nie wiem. one kończyły jakieś pedagogiki i specjalizacje z pracy socjalnej, nie pamiętam. sama socjologia nie wystarcza chyba

Gość szcdfsdfs
no ale grunt ze musi być coś w tym kierunku ja byłam na stażu w mopsie bez szans na zostanie bo gdzie z hotelarza do mopsu

opowiedzcie o swoich stażach:) jak było, czy ktoś został?