Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerttyyuuiioop;;lkjgfds

pytanie o ciaze

Polecane posty

Gość qwerttyyuuiioop;;lkjgfds

witajcie moje drogi mam nadzieje ze mi pomozecie wiec chodzi mi oto ze kochałam sie z moim mezem moje dni płodne zaczeły sie 20 lutego i wtedy sie kochalismy do konca bo bardzo chcemy miec dziecko robiłam oczywiscie 2 testy ciazowy w tym ze jeden wyszedł pozytywny natomiast robiłam w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedł negatywny dodam do tego ze obydwa testy robiłam popoluniu wiec niewiem co o tym myslec prosze o pomoc i porade bo bardzo pragniemy miec dziecko

już ci odpowiedziałam wcześniej w innym temacie zrób kolejny test, a 100% pewności da ci badanie krwi beta hcg

Gość marta161110
ja mam podobny problem.robilam 3 testy ciazowe. pierwszy apteo z rannego moczu i wyszla druga kreska blada ale byla,drugi bobo test z popoludniowego moczu druga kreska byla ledwie widoczna a dzis pink test i jest tylko jedna kreska. co mam o tym myslec?

Gość rrtr4t4
zawsze wykonuj test o tej samej porze - czyli rano z pierwszego moczu....Jesli 2 testy pokazały II kreski to na pewno jesteś w ciąży :)

Gość marta161110
mam wielką nadzieję bo ten dzisiajszy test troszeczke mnie załamał :(

Gość marta161110
apteo miał 10 miu/ml a bobo test (płytkowy) i pink test 25miu/ml

Gość marta161110
powiem szczerze ze nie wiem ile minelo od owulacji,poniewaz biore tabletki anty ale w poprzednim cyklu pozapominalam troche i bralam antybiotyk.krwawienie z odstawienia dostalam ale mialam jakies dziwne przeczucie ze cos jest nie tak i zrobilam ten apteo i gdy ten apteo wyszedl z ta druga blada kreska to odstawilam tabletki zupelnie i dzis robiac pink test zobaczyłam ze dostalam krwawienia z odstawienia pewnie.

Gość marta161110
apteo we wtorek, bobo test w czwartek popołudniu no i dzis pink test czyli mniej wiecej co dwa dni

Gość marta161110
ale w ogole nie czuje zadnych boli przy tym krwawieniu ani nic.ale chyba masz racje bezpieczniej byloby podjechac.