Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka123xd

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Myszka123xd

Od tygodnia spóźnia mi się miesiączka. I w piątek zachorowałam przez trzy dni trzymała mi się wysoka gorączka 38st i biorę tabletki na przeziębienie. Przed każda miesiączka zmieniały mi się piersi robiły się twardsze a w tym miesiącu nic... Z moim chłopakiem uprawiamy regularnie seks, czasem z zabezpieczeniem a czasem bez. Ostatnie dwa tygodnie były z zabezpieczeniem a takto on uważa i za nim poleci wyjmuje członka, boję się że mogło jednak tam coś polecieć... Czytałam też że występuje plamienie od 7 do 10dni po zapłodnieniu ale nic takiego nigdy nie miałam. Niewiem czy mogę być w ciąży.

Gość vittoun
uprawiasz seks bez zabezpieczenia i pytasz, czy możesz zajść w ciąże? oczywiście, że możesz

Gość _jagodowiec_
no i zaciążyła, gratulejszyn:)

Gość fansollówka
matko, ludzie są nieodpowiedzialni a potem jęczą na forum, możesz być w ciąży skoro się nie zabezpieczasz, zrób test po dniu spodziewanej miesiączki zamiast pytać na forum, co za niedojrzałość

Gość Myszka123xd
zapomniałam dodać, że seks uprawiałam z moim owczarkiem Borysem, czy mogę być w ciąży z psem? czy urodzi się szczenię czy dziecko, co mam powiedzieć rodzicom i ojcu dziecka, szczenięcia?

Gość kijhgygb
co za debilizm

To może zwyczjanie zrób test, a nie jakąś idiotyczna sondę na kafe prowadzisz..

Gość Cyganka Taganka
Jak by było więcej szczeniaków to wzięła bym jednego... tylko owczarka niemieckiego.

Edyciak -> są takie co się wstydzą kupić test, gumki i rozmawiać o seksie ale pieprzyc to się potrafią...

Gość Gruby_Luk
Jak już jesteś w ciąży to musicie jeszcze troszkę nad dzieciaczkiem popracować...żeby nie był jakiś niedorobiony.

jeżeli ma 15lat, to ja tez na jej miejscu bym się wstydziła :) a gdyby miała chłopaka-ideał, to by się nie bała, że może byc w ciąży, bo by wiedziała, że może na niego liczyc... i takich idiotycznych tematów by nie zakładała...

Gość Cyganka Taganka
Martwi mnie jednat ten owczarek Borys ...

Gość ŻałosnaMyszka
Wiesz co Myszko to Ty jesteś żałosna, po pierwsze skoro sama się tu uzewnętrzniasz to każdy ma prawo do napisania swojego własnego zdania na ten temat a moje brzmi tak ; skrajna nieodpowiedzialność, skoro się NIE zabezpieczasz to oczywiście że możesz być w ciąży, skoro żadna antykoncepcja nie daje 100% skuteczności a Ty żadnej nie stosujesz to odpowiedz sobie na pytanie czy możesz być w ciąży. Nie chcesz dziecka to się zabezpieczaj, mniejsze prawdopodobieństwo że wpadniesz .