Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga25

PRZYJMOWANIE ŻELAZA A TYCIE?!!

Polecane posty

Gość daga25

Hej, czy jest możliwe,że od przyjmowania żelaza sie tyje?MOŻE KTÓRAŚ Z WAS PRZYJMOWAŁA?

Gość szcdfsdfs
bralam tardyferon i nic nie przytylam

Gość Fer
Tak, mogę potwierdzić na własnym przykładzie. Zawsze tyje przyjmując żelazo. Niestety, chyba skutki uboczne :\

Gość dagusia z
tak,tyje sie po żelazie,jeszcze ja mam takie 100mg...nie moge sie doczekać aż opakowanie sie skonczy,już go nie wezme..

Gość gość
brałam tardyferon przytyłam 6 km to dla mnie dużo ,mam wzrostu 164 ważę 76kg,Mam nadzieje że wrócę do swojej wagi

Gość gość
Ja też niestety tyję kiedy biorę tardyferon. Po odstawieniu leku waga wraca do normy, ale pojawia się anemia. Nie wiem co robić...

Gość gość
Ja też zauważyłam, że przytyłam , biorę od miesiąca, dodam, że normalnie ćwiczę i biegam ;(

Gość gość
Przyjmuję tardyferon od maja 2016 ( ogromny niedobór żelaza -22mg/dl- u mnie a (37-145 mg/dl)-norma) i faktemm jest że w okolicach sierpnia skoczyło do 66mg/dl ale i moja waga wzrosła o 7kg.( Podkreślam że zawsze byłam szczupła; obecnie waże 57kg), a jak ktoś się wypowiadał że ma zaparcia związane z przyjmowiem żelaza to jest logiczne że metabolizm jest zwolniony, gorsze trawienie i niestety waga rośnie. Ale coś za coś bo w moim przypadku anemia mnie wykańczała.

Gość gość
Przyjmuje i przytyłam 3kg w miesiąc