Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 568www

Czy kobiety w rozmiarze L mogą nosić obcisłe spodnie?

Polecane posty

Gość 568www

Zastanawiam się czy mogę założyć leginsy czy np obcccisłe jeansy /

zależy od Twojej samooceny i tego czy jestes zgrabna :) znam dziewczyny które nosza s, a mimo to leginsy i rurki stanowczo nie są dla nich wymarzonym krojem spodni. wg mnie kazdy powinien na spokojnie preanalizowac swoją sylwetke, jej wady i zalety i stwierdzic co mozna a co nie, grunt to znaleźć mocne strony swojej figury i nauczyc sie je umiejętnie podkreslac. wcale nie trzeba miec opiętych dzinsow zeby wyglądać sexy ;)

Gość ....D....
To zależy od ciebie samej jak się czujesz i jak sobie sie podobasz.. jak jest ci ok to czemu nie.. ja mam rozmiar 38 i źle się czuję w leginsach...czy w spodniach rurkach ...

Gość 100-150zl
to zalezy o jakim kroju te spodnie. jaki masz ksztalt tylka. pytanie zbyt ogolne

Gość zalezy jak!!!!
zalezy jaka jestes? czy zgrabna czy nie.. L to jescze nie taki grubas, a jakie masz nogi?/ grubsze?? czy nie??

Rozmiar nie jest wyznacznikiem. Np. nawet kobieta nosząca rozmiar xs może źle wyglądać w obcisłych spodniach/legginsach jeśli ma dysproporcje między biodrami a reszta ciała. Jeśli masz zgrabne nogi, dobre proporcje biodra lub biodra są zbyt małe w stosunku do reszty ciała (wąskie) a przede wszystkim je akceptujesz i lubisz je to rozmiar nie ma tu nic do powiedzenia.

Gość Fiutek008
A podłoż foto w obcisłych spodniach, najlepiej z tyłu to można lepiej ocenić jak wyglądasz, wtedy doradzę Ci z punktu widzenia męskiego czy jesteś pociągająca.