Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość non stop cyc

non stop cyc

Polecane posty

Gość non stop cyc

witam was ...pewnie ten temat był poruszany multum razy ale niemam czasu szukac... a wiec mam tygodniowego szkraba ktory non stop wisi na cycku, possie 5min odstawiam do łozeczka i za 5min to samo, dzis był rekord bo trwało to 4,5godz....az padł i spi juz 45min wszystko by było ok gdyby nie to ze mam w domu jeszcze jednego szkraba troche wiekszego bo ma niecałe 3latka i on potrzebuje mnie teraz, stał sie zazdrosny, niegrzeczny, niesłucha nic i krzyczy.... mam ochote płakac bo chce i karmic małego jak i zajac sie starszym...fakt mam duze oparcie w mezu i rodzinie ale jak i ten młodszy tak i ten starszy potrzebuja mamy... niewiem jak to pogodzic? ile to bedzie trwałó?? czy ktoras miala podobna sytuacje???????????

Gość ....D....
To że dziecko jest często przy cycu nie oznacza że jest glodny ...po prostu On chce bliskości mamy poczuc zapach dotyk itd... Nie dziw się 9 miesięcy był w ciasnym ciepłym miejcu a teraz wszystko dla niego dzine nie znane... Jak masz roże to zawiń go dobrze żeby poczuł się jak w brzuszku... A to nic dziwnego że tak robi ja też tak miałąm..

Gość non stop cyc
le on jest w rozku i nic nie pomaga... ja wiem ze on chce sie przytulic i probuje go odstawic jak przestaje jesc ale zaraz on znow chce a smoczek wypluwa....

Gość ....D....
to napewno jeszcze się dobrze nie nauczył ssac pierś ... jedni jedzą szybko inni wolno ... jedni mniej itd.. cierpliwości www.dziecko24.pl zaloguj sie i opowiedz to a po godz. dostaniesz odp... ja jak mam problem z dzieckiem to tam piszę

Gość ....D....
a po godz. w bazie wiedzy wpisz swój nnick i znajedziesz pytanie i odp...

Gość non stop cyc
dzieki juz sie zalogowałam.. odkat wyszlam ze szpitala to jestesmy sami tzn ja maz i dzieci, niechcemy zeby ktos przychodził narazie, chcemy sie sami soba nacieszyc i probowac zyc normolnie

też mam teraz ten sam problem:)moja córcia ma 5 dni i też mi się wydaje że co chwilę jest głodna i musze ją dostawiać,czasami usypia przy piersi wtedy ją odkładam do łóżeczka i jest płacz bo się budzi i znowu szuka..fakt że jak sie naje to ze 2 godziny pośpi nawet i 3,myslę że to kwestia czasu,maluszek musi się "dopasować" zresztą mleko z czasem robi się wartościowsze,mam taka nadzieję;)

Gość hehe słabo ja juz w szpitalu
miałam rekord 5,5 h pod rząd;) a w domu ponad 7 h