Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka mam na drugie

Doradźcie mi coś bo sama nie wiem co mam robić :/

Polecane posty

Sprawa wygląda następująco: Jak byłam gówniarą to wpadłam z kolesiem i z racji, że był dla mnie dobry i się w miarę starał to zostaliśmy ze sobą i tak jest do tej pory. Ślubu nie było. Wiadomo, że po 7 latach ma prawo wkraść się rutyna, znudzenie sobą. Seksu prawie nie ma a na to nakładają się jeszcze problemy finansowe i niespełnione ambicje. Problem tkwi w tym, że poznałam niedawno pewnego Pana... Zakochał się. Chce się ze mną ożenić. Jest dobrze sytuowany. Daje mi wszystko to czego nie dostaję w domu. Jakby mógł to by mnie na rękach nosił... No i w takiej sytuacji nie wiem co mam robić :( Co wy byście zrobiły bo z lekka się pogubiłam :S

Gość gwoli wyjasnienia...
a z tym kolesiem co wpadlas, to masz dziecko, czy jak?

skoro wpadłam to znaczy że mam :) Synka :)

musisz wiedziec czego ty dokladnie chcesz bo jesli wybierzesz jednego mozesz pozniej zalowac swej decyzji wiec najlepszym sposobem moim zdaniem byloby przemyslenie na spokojnie i zrobienia tego co dla ciebie dobre..

Gość ....D....
Jeśli lecisz na kasę .. to nie tędy droga.. potem może ci wypominac ograniczac że to jego ty nic nie masz że gołodupcem cie wziął.. Jeśli jest starszy i nikogo nie miał to może byc innej orientacji... Rutyna wkrada sie wszędzie więc trzeba coś z tym zrobic ... np. szalona kolacja ... Też pytanie ile tego pana znasz i czy naprawdę ty go kochasz ... wyjedz gdziesz na week np. do rodziców i zastanów się dobrze czego chcesz...

Nie chodzi o kasę. Chodzi o całokształt. Dobrze mi z tym drugim. Nie wiem co czuje na razie. Nic nie wiem. Mam bajzel w głowie :/ Chyba faktycznie będę musiała wyjechać na trochę. Przemyśleć sprawę...

W tej sytuacji musisz mieć "jaja" i mimo tego ,że będzie ci ciężko postawić sprawę jasno. Skoro nie kochasz obecnego partnera bycie z nim nie ma sensu, tracisz najlepsze lata, ułóż sobie życie z kimś innym. Tylko takie sprawy wymagają stanowczych decyzji.

Gość dezirers
a ten pan akceptuje twoje dziecko?

Gość awsdrfgthjqawsdefrtg
no a ten nowy facet moze byc kontrolujacy i wstretny - jak go nie kochasz nie bedziez szczesliwa ale tacy wlasnie faceci wstretni grasuja na samotne matki wiec wez to pod uwage http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

Gość mała czarnaaa
a duza jest róznica wieku między toba a tym drugim facetem?

dezerieis W pełni akceptuje. Ma dwójkę własnych i uwielbia dzieci. bieu Łatwo powiedzieć. Ciąży mi świadomość, że mój obecny zostanie prawdopodobnie bardzo długo sam albo sobie nawet coś zrobi. To nie takie łatwe. Wiem, że mnie bardzo mocno kocha i w sumie z racji że jest ojcem naszego dziecka też zawsze będę miała jakieś uczucia do niego ale to już nie to co powinno być... To akurat wiem...

Obecny jest 8 lat a ten drugi 5 lat starszy ode mnie.

Gość ....D....
jak ma dwójke własnych to też zależy jaki wiek mają jego dzieci bo to może byc trudne obca bab wykrada nam tatusia trzeba wszystko zrobic aby ona była ta zął a tatuś został!! wiesz jak to jest .............;/

córkę ma w tym samym wieku co moja pociecha i ma jeszcze synka 2 letniego

Gość ....D....
No to inna spr.. Chyba że on szuka Kobiety dla dzieci a nie dla siebie... Szuka wrażliwej ciepłej kochającej dzieci która poradzi sobie z problemami .... Jeśli te plusy są dobre dla jego dzieci to on będzie kochał Każdą kobietę któ będzie blisko jego dzieci... Nie oszukujmy sie Mężczyźni maja ciężej z harmonijnym dniem

Gość ....D....
albo ja ząbki można dac zimnego banan żeby se pomlaskał... schłodzi mu dziąsełka a przy okazji będzie zajęty ...czym smacznym....

Gość ....D....
nie tu miałam wpisac ;)

Akurat z jego dziećmi to bym za wiele nie miała wspólnego bo by zostawił je ich matce. Nie wiem co mam myśleć... :(

up