Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

dziś wizyta - ciekawe czy dowiem się jakiej płci jest maluszek

Polecane posty

jestem na początku 18tc ciekawe czy maluch dzisiaj da podejrzec co kryje miedzy nóżkami.....ale jetem ciekawa.....hehe

dolllka hm ciekawe wszystko zalezy od maluszka:) ale pewnie ciekawosc jest wieeeeelka:) ja tez mam dzis wizyte ale u mnie dopiero 10tc dlatego jezcze musze troche poczekac, pozdrawiam cieplutko:) i powodzonka

Gość oniki
dokładnie dolllka wchodzi w 18 tydzień:)TRZYMAM KCIUKI :)

Gość kochannnnnnnnna mammmmmma
mimowszystko ja maluszek wstydliwy to dziewuszka bedzie

Gość Zgrzyt zamka
Jak wstydliwy maluch to pewnie dziewczynka :) Oj dziwnie jest iść na USG m.in. po to, aby poznać płeć i nie można jej poznać bo się zasłoni maluch .... Ja na szczęście tak nie miałam, ale poszłam za to na 4D, by zobaczyć malucha i gucio... zobaczyłam tylko profil :)

Gość Zgrzyt zamka
o! z takiego samego załozenia wyszłuyśmy' :)

Gość Zgrzyt zamka
Mój maluch klejnotów nigdy nie ukrywał :D Ma 4 ms i do tej pory lubi być roznegliżowany :)

a masz jakieś przeczucia ?? ja jak zrobiłam test, to powiedziałam mężowi, że będzie syn, i wszystko wyszło w 14 tygodniu.i będzie syn.

i nie wróżyłam sobie z buzi czy czegoś tam :D poprostu od samego poczatku moja intuicja mówiła mi, że będzie chłopak.

Gość Przyszła * mama
A mój synuś się nie krępował i od razu pokazał co ma :D 100% chłopak, nie było wątpliwości :)

Gość Panikara jakich mało
A ja byłam pewna, że będę miała dziewczynkę...A w 18 tygodniu moja dziewczynka pokazała sprzęt w całej okazałości :P Ja tego nie widziałam, bo na moim ekranie podczas usg nie widzę niczego dokładnie, ale mąż stwierdził, że jak się nie zna, tak na pierwszy rzut widać że chłopak i to hojnie obdarzony przez naturę :D

Gość gość
Z reguły w połowie ciąży na usg połówkowym można się dowiedzieć na dokładnym usg :) Ja wiedziałam od początku że będzie chłopczyk :) Na usg połówkowym mi potwierdził lekarz tylko :)

Gość Przyszła * mama
Mój na tyle hojnie, że ja sama od razu rozpoznałam, lekarz nie musiał nic mówić. To pewnie po tatusiu ;) :P

Eeej, miało być h o j n i e :P

Gość Przyszła * mama
Ja też napisałam przez samo "h", nie wiem dlaczego zmieniło się na "ch"??? hojnie - ciekawe jak teraz wyjdzie, napisałam znowu przez "h".

Gość Przyszła * mama
KAŚIEŃKAA_ - kurcze, nie mogę się dopatrzyć, ale wierzę że jest to co powinno być :D A oto klejnoty rodowe mojego synka. Strzałka znajduje się pomiędzy paróweczką a jajeczkami :P http://i54.tinypic.com/velnqu.jpg

kurde w zasadzie cycek nie powinien zamienic się w dziurkę :D jak wyszłam z usg, i próbowałam dojrzeć penisa , to nic nie widziałam, i stwierdziłam że lekarz jest jakiś psychiczny :D dopiero po 2 miesiącach, jak zeskanowałam zdjęcie, i dałam sobie zoom na przeglądarce grafiki, to mnie oświeciło gdzie jest penis :D

No ja tam ani w jednym, ani w drugim przypadku nic nie widzę ;) Ale wierzę na słowo, chyba że chcecie wstawic zdjecia mężów dla porównania :P

Gość Przyszła * mama
hehehe, możliwe. Jak mój lekarz na 2D twierdził że to chłopak i pokazywał po czym poznaje, to sorry, ale dla mnie to równie dobrze mogła być ręka ;) Za to na 3D widać jak byk, że to synek :D

Też się zastanawiam, żeby nie było że pójdę teraz i mi lekarz powie, że to jednak dziewczynka, bo już się nastawiłam na chłopaka ...Ale lekarz mówił, że w tę stronę raczej trudno się pomylić, właśnie łatwiej o pomyłke jak ma widać dziewczynke

Gość Przyszła * mama
Panikara - naprawdę nie widzisz na moim? :( To zdjęcie jest robione jakby to ująć - od "przodu". Mały ma nóżki w górze. To teraz wkleję zdjęcie z boku, może tu łatwiej będzie ocenić. Obraz z boku - widać nóżki, pomiędzy nimi oznaczona strzałką jest pępowina, a pod nią wystaje mała kiełbaska :) i jeszcze niżej jak to zwykle wystaje kawałek jajeczek ;) http://i53.tinypic.com/2j2xnid.jpg

Gość Przyszła * mama
Tak, zwykle pomyłki zdarzają się w drugą stronę, więc myślę że jak miał być u Ciebie chłopak, to chłopak będzie.

Jak się przyjrzę to może rzeczywiście coś tam widać :) Ja tam w ogóle ciężko mam żeby coś rozróżnić, na zdjeciu 3d na którym widzę co i gdzie mam całą sylwetkę, ale asortyment schowany :P