Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

problem z chłopakiem pomóżcie

Polecane posty

Gość qwerty2312

Poznałam chłopaka na dyskotece w wakacje.Potem zaczął do mnie pisać smsy.Umawiał się ze mną raz na dyskotece. ja byłam a on napisał mi że niby zepsuł mu się samochód. ale ja mysle że mnie wystawił. przeprosił mnie w smsie. On jest w innej sieci. Pisze do mnie rzadko a jak zacznie jednego dnia to by pisał a w inne dni milczy. raz napisałam do niego pierwsza to dopiero odpisał za jakieś 2 tyg i mówił że ma problemy z telefonem. potem znów się kiedys tak powtórzyło. nie wiem czy to nie zmyśla. teraz nie dawno mówił ze może wziąść mnie na dyskotekę tylko jak przyszła sobota to się nie odzywał. potem pisał do mnie że się mało do niego odzywam. tylko jak wcześniej pisałam to on mi nie odpisywał. ale tak to chciał wiedzieć o mnie wszystko przez te smsy. I nie widziałam sie z nim od wakacji. co myslicie o jego postępowaniu? nadal byście się z taką osoba zadawali i pisali i zobaczyli czy zaproponuje spotkanie?

Gość ....D....
koledzy dla niego ważniejsi albo ma inną... Po co sobie tyłek zawracasz kim kogo nawet nie widujesz!!

Gość Myszka123xd
bawi się tobą, pisze kiedy ma ochotę lub kiedy może, bo nie ma przy nim jego dziewczyny, generalnie ma cię gdzieś i gdyby było mu po drodze to by cię jedynie przeleciał

Gość qwerty2312
jesteście?

Gość qwerty2312
czemu nic nie piszecie? udzielcie mi jeszcze rady.