Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedługo pielgniarka

CZY MAM SZANSE ZNALEZC PRACE?

Polecane posty

W listopadzie skoncze 27 lat,w czerwcu skoncze studia pielgniarskie-to mj drugi fakultet. Oba kierunki studiowałam dziennie,moje doswiadczenie zawodowe to praktyki,zarowno na pierwszym jak i 2 kierunku. Do tej pory przepracowałam 1,5 roku na pełnym etacie w charakterze sprzedawcy.W czasie studiow pielgniarskich pracowałam tylko dorywczo w wakacje.Myslicie,ze po ukonczeniu studiow latwo dostane prace np w szpitalu bez doswiadczenia w tym wieku? Tylko kiedy miałam je nabyc skoro dopiero teraz koncze te studia.Myslicie,ze bedzie jakis problem?

Gość jędrek mordka
to trzebabyło pomyśleć o tym wcześniej, studiować zaocznie i pracować, co najwyżej na jakiś staż cię przyjmą za najniższą kasę

na staz musza mnie przyjac,bo jest on konieczny,aby zdobyc pelne prawo wykonywania zawodu.a co by mi dalo studiowanie zaocznie pielgniarstwa i praca jednoczesnie?stkonczylabym takze w wieku 27 lat i przeciez nie zdobyla wczesniej doswiadczenia w tym zaowdzie,prawda?A chyab o to tu chodzi.poza tym studiowania medycznego kierunku zaocznie jest glupota.

wypowie sie ktos jeszcze sensownie?tylko prosze,nie tak jak jędrek- trzeba było to,a tamto. nie ma co gdybac. Chcialbym wiedziec czy w obecnej sytuacji mam szanse szybko znalezc prace.

Gość pustel...nik...
A co ja wrozka kur.a!

Gość nieuprzejmaaa
Tu nie dostaniesz sensownej odpowiedzi, polecam zadać to pytanie na jakimś innym forum, na poziomie. Tutaj, na tym forum, to sama zauważyłaś, jak jest.

No tak,zauwazyłam po innych topikach,ze poziom i intelektualny wiekszosci tu piszacych pozostawia wiele do zycznia.Jednak moze znajdze sie ktos normalny i na poziomie:)

Gość maritka007
nie złośliwie to pisze, ale za granica przyjma Cie chetnie... Nie wiem jak w PL, ale pomyśleć o wyjezdzie możesz.

Wyjazd tez wchodzi w gre,ale nie ukrywam,ze wolabym pracowac tutaj.Ogolnie pochodze z malej miejscowosci,w poblizu nie ma studiow pielgniarskich,studiowałam 100 km od domu,wiec tam,gdzie mieszkam nie ma przesytu pielgniarek,czesto sa oferty pracy wlasnie w tym zawodzie.zreszta ogolnie brakuje pielgniarke,bo studia sa ciezkie,praca takze,wiec jest malo chetnych.takze te 3 lata poslizgu,ktore mam nie powinni chyba stanowic az takiego problemu?

Gość prace znajdziesz...
tylko nie bądź taką francą jak inne pielęgniarki...znęcają się nad pacjentami, którzy potrzebuja pomocy a nie chamstwa. Ostatnio byłam świadkiem jak taka "pielęgniarka" darła się na spokojna pacjentkę tylko za to ze ta ją o coś poprosiła. Poyebane pielęgniary wyżywają się na tych spokojnych, bo wiedzą, że tacy im nic zrobią....masakra. Za to powinni wywalać z pracy...a tylko strajki, podwyzki i łapówki im w głowie..

Gość bomba ze hej!
Nie powinnaś mieć większego problemu ze znalezieniem pracy, staraj się tylko załapać na ten staż. Będzie dobrze :) Gratuluję wytrwałości - to ciężkie studia...

Gość AP Edukacja
Policealna Szkoła Zawodowa wiele ciekawych kierunków AP Edukacja ul. Chopina 21F, 62-507 Konin, tel 63 244 98 86/99, 506 080 495

Nie wszytskie pielgniarki sa takie jak piszesz,do tego zawodu trzeba miec powolanie-ja je mam,inaczej nie poszlabym na drugie studia:) Mysle,ze ze stazem nie powinnam miec problemu,bo on gwarantuje pelne prawo do wykonywania zawodu.tylko oby praca pozniej byla.

Gość prace znajdziesz...
właśnie o to mi chodzi, żebyś ty się taka nie stala :) W 100 % się z tobą zgadzam, ze trzeba mieć powolanie do tego i mam nadzieję, ze ty własnie takie masz. Mnie po prostu jeszcze nerwy trzymaja po tamtym zdarzeniu, nie mogę zrozumiec jak mozna tak traktować zdrowego, a co dopiero chorych.....

Gość prace znajdziesz...
praca jest, to pewne. Powstają nowe prywatne przychodnie, w szpitalach tez są potrzebne pielęgniarki