Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna kafeterianka

kafeteria nie jest taka zła

Polecane posty

Gość wierna kafeterianka

Nie raz mnie tu zjechałyście, no cóż takie zycie, nie raz byłam bardzo zła, za opinie nade mną a nikt nie znał, były chwile że nienawidziłam kafeterię, ale co???dzieki temu portalowi znalazłam pracę, jestm 23letnia mężatką i mamusią, teraz spełnioną mamusią bo pracuję w domu, mam zawsze czas dla córeczki, mąż takze pracuje, jesteśmy szczęśliwi, ale nie jeden z was ma mnie za najgorsze zło, a ja dziekuję kafeterii że jest, ze dzieki niej jestem spełnionioną kobietą, żona i mamusią.

Gość linkaaaaaaa
hmmm jak ta kafeteria potrafi pomóc:D czasem zdarzaja sie osły i oślice ale cóż fajnie jest:P:D a ciekawi mnie dlaczego to dzieki kaffe znalazłaś prace? pozdrooooooooo!!!!!!!!!!

Gość wierna kafeterianka
pewna firma sie ogłosiła, wysłałam meila i mnie przyjęli, ale nie myślcie ze to jakaś podejrzana praca, nie, tylko prowadzenie srzredaży internetowej, fajne rzeczy dla wszystkich w każdym wieku, oryginalne rzeczy(ubrania, biżuteria, zabawki dla dzieci), zainteresowanie naprawdę duże, a ja oprócz tego że mam pracę to spełniam sie jako mamusia,

Gość linkaaaaaaa
no to fajnie ze znalazłas ta pracke tylko pogratulowac:D

Gość ile masz cmmmmmm
kaffeteria ma cudowne emotki:);):P słodkie az ich szkoda, że są tutaj;D

Gość wierna kafeterianka
dziękuję

Gość wierna kafeterianka
przepraszam ale nie mogę podać, sama tutaj długo siedziałam długo się wahałam czy napisac czy nie, bałam się że to jakaś ściema, ale nie, udało się, to tak jak kiedys natrafiłam na temat z allegro że pewna pani nie podała jak się robi motki z nici żeby nie robić sobie konkurencji,a spzredaż miała dużą, ja nie siedziałam tutaj żeby komuś dokopć ani go zbluzgać tylko żeby znaleść pracę w domu, udało mi się, a czasem naprawdę dużo osób się tutaj ogłasza