Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajuniaONA

SALON FRYZJERSKI! POMOC!

Polecane posty

Gość MajuniaONA

Witam! Od Niecałych 2 lat prowadze salon fyzjerki i od pewnego czasu frekfencja spadła. Czy macie jakies pomysły, rady, zeby rozkręcic bardziej ten interes. Kazdy pomysł sie liczy, kazda podpowiedź każda chodźby najmniejsza rada od osób korzystajaych z usług fryzjerskich jak i od fryzjerek i pozostałych Pań ktore równiez prowadzą takie biznesy. Bardzo prosze o pomoc i rady! Z Góry Dziękuję!

hej a sama pracujesz? ja juz pracuje 4 lata w zawodzie

Gość Alexxandrraa
mnie kusza rożne promocje,albo pakiety lojalnosciowe,np 10te strzyzenie gratis ------------------------------------------------------------------------- blog kosmetyczny www.aleksandrawajnert.com

dobre chwyty reklamowe sa dobre. czestuj ludzi ciastkami dzieci cukierkami po strzyzeniu. jeden dzien np kazdy poniedzialek 20 % taniej.takie rzeczy działaja. ofaruj klijantkam taniej oczywiscie zabiegi odbudowujace wlosyi taego typu. i to daje duzo

Zainwestuj w reklamę internetową jeśli nadal ruch jest mały. W serwisie www.naszauroda.pl możesz dodać swój salon i w promocji dostaniesz na 2 miesiące całkowicie darmową reklamę. Jeśli jesteś zainteresowana skontaktuj się z redakcją za pomocą serwisu.

Spróbuj np. rozreklamowania sie za pomocą serwisów zajmujacych sie zakupami grupowymi. Te serwisy maja nawet miliony użytkowników (np. fastdeal.pl ponad milion). Dostaniesz miejsce na stronie głównej serwisu i mailing do uzytkowników z ofertą - myślę, że warto spróbować, wszyscy tak teraz robia. Jesli jakośc Twoich usług będzie dobra to klienci wróca do Ciebie i może go rozreklamują wśród znajomych. Na tym polega ten biznes:)