Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potiomkin

ciąża pierwsze objawy - czy to może być to?

Polecane posty

a i jeszcze jedno ;) w bliskim sąsiedztwie terminu @ byłam przekonana, że się zaraz pojawi - chodziłam sprawdzać czy już jest - ból był tak silny jak zawsze u mnie na samym początku krwawienia. W miarę upływu dni - bóle były słabsze i było ich mniej. Także wrażenia typowo okresowe ;) Na temat ciąży przy PCO niestety nic nie wiem, więc nie pomogę.

Gość karolka8512
cześć dziewczyny u mnie podobne objawy jak u fireflies z tym ze ja jestem jeszcze przed terminem spodziewanej @ więc różnie może być tempertura u mnie dzisiaj 36.9 czyli jak na razie nie jest źle pożyjemy zobaczymy

Gość ja ydvvvcv
ja tez co miesiąc miałam objawy ciazy, a jak zaszłam to oczywiscie nic. Ja ma PCO jestem po laparoskopii, starałam sie3 lata a zaszłam w pierwszym miesiacu po.

Gość potiomkin
Cześć Dziewczynki, Fireflies, po pierwsze Gratuluję! po drugie dziękuję za szczegółowy opis Twoich odczuć (dolegliwościami ich nie będę nazywać, bo koniec końców to przyjemna sprawa :) ), właśnie czegoś takiego potrzebowałam.... nie rozwiązuje to mojego pytania, bo i tak okaże się wszystko po teście lub wizycie u lekarza, ale przynajmniej wiem, że może być jeszcze szansa mimo niby okresowych bólów/ciągnięcia... kiedy idziesz do lekarza na potwierdzenie?

Gość potiomkin
Karolka, za Ciebie oczywiście trzymam kciukasy, ucieszy się córa z braciszka/siostrzyczki? :)

Gość karolka8512
potiomkin ja za ciebie też trzymam kciuki żeby pokazały dwie kreseczki

Gość karolka8512
no u mnie bez zmian dalej czuje rwanie w dole brzuch, może piersi są bardziej tkliwsze, no i mam takie napady gorąca nie wiem czy to normalne przed np @ mam tak ale w trakcie @ przez jeden dwa dni, mam też przez cały czas śluz i odczucie takiego naoliwienia, nie jest go dużo raz pojawia sie biały lepi a za jakiś czas wygląda bezbarwnie jak woda co o tym myślicie? nie pamiętam jak miałam w pierwszej ciąży wiem że miałam od początku tragiczne mdłości które miała do 6 miesiąca masakra i nie było praktycznie dnia żebym nie wymiotowała potem dostała takie tabletki torecan i potem normalnie dzień do nocy

Gość potiomkin
Karolka, a kiedy masz spodziewaną @? kiedy będziesz pierwszy test robić? u mnie też właściwie bez zmian, nadal przeziębiona, nadal lekko ciągnie w dole brzucha.... i jeszcze w pachwinie.... nie wiem, czy to ma jakikolwiek związek.... jeszcze 4 dni i powinno się okazać...

Gość karolka8512
cześć potiomkin ja już testu nie zrobie bo nie mam po co pokazała się krwawa mery w morde strzelił a już myślałam że się udało nie jest jeszcze obfita ale na pewno do jutra się rozkręci tylko dziwnie mam 37 kresek przez cały dzień a okres pokazał się ok18

Gość potiomkin
Karolka, szkoda.... wiesz, ta temperatura może być związana z innymi czynnikami może, wirusy jakieś krążą, może organizm się przed nimi broni.... Chyba, że to nie krwawa mary....

Gość ameliana
czy ktos jescze pojawia sie w tym temacie ? ja tez czekam na termin @, ale mam przeczucie i intucije ze jestem w ciazy: klucia w brzuchu, powiekszone piersi, siusianie, napady goraca. jescze nie mierzylam tempertaury. nie wiem co o tym myslec. test na razie negtaywny ale chyba za wczesnie. @ ma byc 2 czerwca. musze czekac. jest tutaj ktos jescze ??

Mierzenie temperatury w tej fazie cyklu, bez wcześniejszych pomiarów, nic miarodajnego ci nie da. Nie masz porównania, a ciążę, teoretycznie, można stwierdzić na podstawie ok. 17 temperatur wyższych po owulacji.

Gość nowa na forum
hej czy jest mozliwe ze w 9 lub 10dniu cyklu pojawila sie owulacja?od tamtej pory ciagle boli mnie brzuch i mdli mnie,wspolzylam w 9 i 10dniu cyklu miesiaczki mam nieregularne ostatni cykl trwal 35dni a wczesniejsze 26,25,28 dni

Gość nowa na forum
mozliwe jest ze zaszlam wtedy w ciaze?wczoraj mialam przez dwie godziny mialam dziwne zakucia w podbrzuszu,dzis jest mi caly dzien slabo i boli mnie podbrzusze

Hej :) chciałabym sie dowiedziec czy to mozliwe ze jestem w ciazy ? od kilku dni nie mam @, powiększone brodawki bardzo czułe na dotyk, podwyższona temperatura od o koła 8 dni (37,2)... zawroty głowy, zmienne humorki..często robię siku w nocy wsteje 3-4razy w dzień bardzo często.