Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tam pooka?

mam 3 kolezanki ktore pracuja w dużej korporacji są szefami i zadna nie moze mie

Polecane posty

Gość kto tam pooka?

i zadna nie moze miec dzieci?czy to nie dziwne?ze wszystkie 3 pracujace w podobnych firmach,duzych koorporacjach,na wysokich stanowiskach,ciagle staraja sie o dzieci,jezdza po klinikach i nic...co oni im robia w tych koorporacjach?

Gość hahhah
Pewnie sa bardzo zestresowane i to przeszkadza w zajsciu w ciaze.

Gość klimat jest
bo pracuja po 10 o i 12 godzin,znam takie osoby ciagle biora,bo firma ich zmusza do brania nadgodzin!!!Kiedy one maja czas na seks?chyba przychodza zyebane do domu i spia.NO i stres robi swoje

Gość akie84
pewnie matka polka zazdrości kolezankom wolności, kariery i kasy?? wracaj do pieluch i mąża nieudacznika.

Gość kto tam pooka
do akie 84 tak jestem matką polką,mam dwójke,małych dzieci;)zgadłas,ale co jestem gorsza przez to ,od ciebie??? zastanawiam,sie czemu nie moga zajsc w ciaze,bo znam dziewczyny,ktore pracuja w małych firmach i maja dzieci i sobie radza i w pracy z dziecmi,moze im zabraniaja miec dzieci w korporacjach. Do akie 84 uwazasz,ze ludzie,ktorzy pracuja w duzych korporacjach po 12 godzin na dobe,majacy duzo kasy,ale mało wolnego czasu,sa szczesliwsi,np od matek polek,albo mate pracujacych w małych firmach,albo prowadzacych swoje biznes??bo ja mysle,ze wcale tak nie jest,bo te dziewczyny,nie maja w ogole znajomych,przyjacioł,ani zycia towarzystkiego,czy to takie fajne???jak w kołchozie

Gość Marlenka23
akie84 Nie bądź złośliwa, czego tu zazdrościć, bezpłodności? :O I jaka wolność jak się pracuje 12 godz dziennie to jest wolność? :O Myślę, że to wynik stresu, złego odżywiania, codziennych nerwów.

a od kiedy to miejsce pracy (o ile nie jest przy azbeście) ma wpływ na posiadanie dzieci??

Gość d;;al;dla
akie a Ty co bezpłodna 27 latka robiaca kariere w korporacji?ze sie oburzyłas i tak jade w kierunku autorki prysnęłas jak jakas jadowita jaszczura

>> ?bo ja mysle,ze wcale tak nie jest,bo te dziewczyny,nie maja w ogole znajomych,przyjacioł,ani zycia towarzystkiego,czy to takie fajne???jak w kołchozie\ Z tego co piszesz wynika, że jesteś zwykłą domową gęsią, która ni chooja nie potrafi spojrzeć na temat szerzej niż tylko z perspektywy swojego szerokiego dupska z rozstępami :o🖐️ tak tak, jak się pracuje 10-12 godzin to nie ma się znajomych ani życia towarzyskiego, a jak się ma dwoje dzieci, to życzie towarzyskie jest rozległe jakbyś miała znowu 20 lat :D

Gość ajajajaoh
JA UWAŻAM,ŻE MASZ ZA DUZO CZASU SIEDZĄC W DOMU I ŻERUJĄC NA PIENIĄDZACH MĘŻA. dZIECI ODEJDA Z DOMU A TY BĘDZIESZ BEZROBOTNA, ZANIEDBANĄ NUDNĄ KOBIETĄ.

Gość leawerde
mięcho - kocham Cię!!

Gość dobrze ci tak
Autorka to sfrustrowana mamcia po podstawówce.Nieuk i gruba dupa..

Gość No już bez przesady....
żę takie osoby nie mają znajomych, życia towarzyskiego, bo mają ;) Nie wiem ską takie wieści bierzecie, bo chyba z kosmosu. A stres wpływa na zajście w ciażę, po prostu. Życie w biegu itd. a może po prostu ze względu na kariere nie moga obie na dzieci pozwolic ?

Gość rykkkszzza
autorko nie masz sie czym zajac tylko cudzym zyciem?

Gość DOAUTORKI
zupa pomidorowa Ci sie przypala....

Gość Marlenka23
rykkkszzza Autorka poruszyła interesujący temat a jeśli ciebie to nie interesuje to nie właż tu :O Jeśli mnie wątek tematu nie zainteresuje, to nie wchodzę i już. Proste? Proste.

Gość jednazwieluinnych
a ja się zastanawiam dlaczego kobiety maja 2 dzieci i jeszcze maja czas na komputer?? i dlaczeo chca mieć rozwalone pochwy czy nadwage????

Gość a ja mam pytanie do autorki
A czemu mam rozstępy i zwisające mleczne cycochy ?? Czemu masz wiadro między nogami ? mam 3 koleżanki ktore maja dzieci i każdejz nich to dotyczy, czyz to nie dziwne ?

Gość a ja mam pytanie do autorki
masz *

Gość ja pracuje w korporacji
mam kierownicze stanowisko i jestem w 4 miesiacu ciazy po jednym cyklu staran.

Gość kto tam pooka
zupa pomidorowa mi sie przypala,mam rozstępy jestem nieukiem,skończyłam podstawówke,żeruje na pieniadzach męza,beda zaniedbana nudną babą, tego co napisałam to wynika,ze jestem zwykła domową gęsią... kurde ale mnie znacie dobrze,ja nie wierze,mieliscie dostęp do mojego komputera ,włamaliscie sie i poznaliscie tez moje wszytskie kody pin itd.. Jasne,ze uogólniłam pisząc,ze takie osoby nie mają zycia ,towarzyskiego,ale pisałam jak dodałam na podstawie przykładu 3 moich kolezanek,ale jak piszesz prace magisterską i badasz jakas grupę osob,to musisz ouogólnic,zeby jakies wnioski wysnuć. wszystkie trzy taka sama sytuacja,brak dzieci,niby zdrowe,leczą sie jednak ,bo nie moga zajsc w ciaze,faceci ich płodni, a zycie towarzystkie wyglada tak ze raz na 3 miesiace gdzies wychodza, w weekend,chodzi o to,ze takie korporacje ubezwłasnowolniaja człowieka,bo nawet czas wolny w firmie organizuja,to dla mnie przesada,a wyjazdy integracyjne,na ktorych sie wsz...p..prza ja kroliki,fajna integracja.Moja przyjaciołka,zrezygnowała z pracy w korporacji i wiecej co nazywajcie ja debilka lub jak chcecie,zajeła sie fryzjerstwem zrobiła kurs i wiecej ma czasu,dla meza,dla rodziny dla siebie i jest zadowolona.Wiem,ze to takie prestiżowe,pracowac w miedzynarodowej koporacji,ale tam sie licza wyniki sprzedazy,a nie człowiek.No,a szefom takie firmy na reke,,ze takie osoby jak one nie maja dzieci,bo wiecej czasu poswiecaja firmie. ja was zdzwie,ze pracuje i majaca dzieci,mam czas na zycie towarzystkie,wszystko zalezy od organizacji,mam czas na kino,na teatr,na wyjscie z kolezankami do kawiarni na plotki,a prace mam odpowiedzialna w małej firmie,ale mam i czuje sie wniej potrzebna,ale nie zmuszaja mnie do siedzenia na nagodzinach.Kariera owszem,ale nie kosztem zycia osobistego.

Gość rykkkszzza
marlenka23 - raczej napisała z nudy, widocznie 2 dzieci grzecznie sie bawi;/

Gość chaaaaachaaaaaaaaa
co autorka uciekła do zupy pomidorowej albo zafajdanej pieluchy? a może mężuś odciał neta ,bo zupka sie przypaliła????

Gość kto tam pooka
do ja mam pytanie do autorki:) HEHEH nie mam wiadra miedzy nogami:)Jedno dziecko rodziłam naturalnie,ale była bardzo mało,wiec po zszyciu ran jestem tak samo wąska jak byłam,a nawet ginekolog sie dziwił i mówił jak byłam na kontroli,ze jestem tam bardzo wąska drugie dziecko miałam z cesarki,wiec nie naruszona na dole.Wiec nie odzywaj sie jak mnie nie widziałes:) nie mam tez ku wsciekłosci moich kolezanek bezdzietnych,zadnych roztepow,w ciazy przytyłam ale to normalne,teraz waga mi spada;)pozdrawiam złosliwcow

>>ale jak piszesz prace magisterską i badasz jakas grupę osob,to musisz ouogólnic reprezentatywna grupa to nie są 3 osoby :o

Gość Marlenka23
Czemu kobieta jest tak strasznie złośliwa dla drugiej kobiety? U facetow nie ma takich złośliwości :O Więcej solidarności kobiety.

Gość maliboo.
kto tam pooka zaprzeczasz samej sobie najpierw piszesz: " wszystkie 3 pracujace w podobnych firmach,duzych koorporacjach,na wysokich stanowiskach,ciagle staraja sie o dzieci,jezdza po klinikach i nic..." "zastanawiam,sie czemu nie moga zajsc w ciaze,.....moze im zabraniaja miec dzieci w korporacjach." Nie sadzisz, ze w Twoich postach brakuje logiki? Najpierw sie zastanawiasz, jak to mozliwe, ze Twoje znajome nie moga zajsc w ciaze skoro sie staraja,jezdza po klinikach itp. A zaraz potem sugerujesz, ze moze nie moga miec dzieci, bo moze korporacje im zabraniaja? Widzisz w tym brak logiki?

Gość maliboo.
i zgadzam sie z Miechem 3 osoby to nie jest reprezanttywna probka dla calej populacji Polskich kobiet pracujacaych w korporacjach, to moze byc czysty przypadek. Z drugiej strony to moze nie byc przypadek i faktycznie moga byc jakies czynniki, ktore utrudniaja zajscie w ciaze (m.in. stres, stan psychiczny kobiety wplywa na jej hormony a co za tym idzie na plodnosc)

Gość kto tam pooka
a mięcho to facet czy kobieta? Jasne,e 3 osoby to za mało,ale przeciez ja nie pisze tutaj pracy magisterskiej o kobietach pracujacych w duzych korporacjach,tyle dalam taki luzny topic,na nasze ,wasze,moje twoje przemyslenia,moze sie myle,moze p...dole od rzeczy,ale prosze mnie przy tym nie obrazac i nie nazywac debilka,bo to swiadczy tylko o waszym ,twoim miecho poziomie,przeciez nie bede pytała innych 100 kobiet pracujacych w korporacji,czy moga zajsc w ciaze?bo nie pisze o nic pracy mgr,tylko głosno mysle i sie zastanawiam,moze to nie prawda,a moze po czesci prawda,własnie liczyłam,ze ktos kto pracuje w korporacji sie odezwie i powie jak to naprawde tam jest,czy taki stres i za.....rdol w firmie faktycznie jak sie mowi,czy to tylko mit i kit. Poza tym mięcho to ze czasem powiem,cos niezgodnego z prawda,albo wysnuje błedny wniosek(moze jak taki wysunełam) nie swiadczy,ze jeste debilem.Ty sie oczywiscie nigdy nie mylisz mięcho?no nie?tacy co sie nie mylą sa nagorsi