Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie Ona

Mleko oraz pieluszki dla znajomej, tylko jakie? Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Taka sobie Ona

Witajcie, moja znajoma ma problemy finansowe, ma 2 dzieci, w tym jedno (chlopca) 1,8 m. Chcialabym jej jakos pomoc, ale nie mowi mi jakich uzywa pieluszek, oraz jakiego mleka... kiedys tylko powiedziala, ze kupuje je w Rossmanie, mozecie mi z tym pomoc? CHCIALABYM przeslac jej chociaz pare opakowan mleka oraz pieluszek.... niewiem jak inaczej mogę pomoc...a wiem ze na to idzie sporo pieniazkow, szczegolnie jak sie ich nie ma...

Gość Zgrzyt zamka
Hmmmm. W rossmanie są pieluchy baby dream Tak naprawdfę jak nie poda marki to ciężko trafić... niektóre dzieci mają uczulenie na niektóre produkty. A co do rozmiaru pileuch to na wagę patrzysz Mleko - na wiek -i też pytanie czy nie ma skazy białkowej np.

Gość Taka sobie Ona
Kurcze...to moze ja poprostu podjade do niej, i sama sprawdze... jakich uzywa.... jestem prawie pewna ze wlasnie baby dream.. ale dodoatkowych inf. nie mam!

Gość Zgrzyt zamka
Tak chyba najlepiej będzie.... :) Może też przydatne będą danie ze słoiczków? Pewnie gotuje sama, ale np. możesz kupić soczki dla niemowląt i małych dzieci :)

Gość Zgrzyt zamka
Nie musisz znac dokladnej wagi dziecka.... Zawsze lepiej na wyrost kupic bo oznaczenia na pieluchach nijak sie maja do rzeczywistosci....

Gość Taka sobie Ona
Hm! ok! :) samej mi sie nie przelewa finansowo, ale chce na to przeznaczyć, 150-200 zl... Mam nadzieje, ze ta pomoc bedzie odczuwalna!

Gość to wypowiem sie teraz ja
skoro dziecko ma juz 1,8 roku to smialo mozesz kupic najwiekszy rozmiar pieluch - bedzie to 5 lub 6 ( w zaleznosci od firmy ) Jesli chodzi o mleko to kup jakie kolwiek o ile nie ma skazy bialkowej - mleko jest podzielone ze wzgleu na wiek wiec w tym przypadku bedzie nr 2 . rownie dobrze mozesz kupc kaszki mleczno ryzowe - dobry posilek na sniadanie ( no chyba ze dziecko nie lubi kaszek )

Gość Zgrzyt zamka
na pewno będzie odczuwalna :)

Gość cieszę się, że są jeszcze tacy
ludzie jak ty:) myślę, że jakie pieluchy byś nie kupiła koleżanka się ucieszy, byle rozmiar pasował, a mleko lepiej sprawdzić jakie używa, 200 zł to naprawdę spora kwota i na pewno koleżanka odczuje tą pomoc