Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utrzymanka to ja

Opiekun mile widziany...cz.2. jak się żyje ze sponsoringiem w tle

Polecane posty

Gość Utrzymanka to ja

Czy któraś z Was kiedykolwiek o tym myślała ?

Gość Utrzymanka to ja
Ja własnie tak żyje. Może macie pytania do mnie ? Tylko błagam nie róbcie mi wykładów o moralności

Gość marikaa88
ile dostajesz hajsu?

Gość Utrzymanka to ja
Sporo, a czemu pytasz chcesz porównać czy wyśmiać ?

Gość rykkkszzza
nie przywiazałąs sie do niego? nie ma zaangazowania emocjonalnego?

Gość marikaa88
chce wiedziec na ile moge liczyc? i za co dokladnie?

Gość brydziaaa
Spróbuj na www.pogrosiku.eu sama zacznij zarabiać, można, ja tak robię.

Gość robot wielozadaniowy
on jest przystojny? ociągający? ile ma lat?

Gość utrzymanka to ja
mam dwóch 47 i 45lat. są zadbani mili z poczuciem humoru i bardzo chojni. Kocham się z nimi osobno lub we trójkę. Seks jest dla mnie przyjemnością.

Gość utrzymanka to ja
Poniewaz nie chce się wiązać na stałe z żadnym facetem a lubie seks więc pomyślałam że to dobry sposób dla mnie na życie. ciekawy, dobrze płatny i podniecający.

Gość utrzymanka to ja
Dziś na czacie poznałam fajnego faceta. 33 lata po rozwodzie gdzieś z warszawy, ale jeździ po całej polsce.Bogaty czesto jeżdzi za granice. Od razu mi napisał że możemy już zaplanować wakacje... Szuka dziewczyny ładnej fajnej inteligentnej... Jak myślicie dlaczego tacy faceci nie mają normalnych kobiet tylko chcą sposorować ? To proste. Nie chca się wiązać na stałe, nie chcą się prosić o seks, nie potrzebują głupiej baby żeby zżędziła że się jej to czy tamto nie podoba...

A czy jesli koledzy by ci zaproponowali sex z jeszcze innym kolegą, to oczekiwalabys od nich jeszcze wiekszej zaplaty, czy zrobilabys to z tym trzecim bez wahania.

Gość rykkkszzza
nie umiałabym tak, zżyłabym sie, zaangazowala emocjonalnie....chciałabym miec tę osobe tylko dla siebie.

Gość nie myśleć o niczym
wszystko pięknie, ale trzeba mieć do tego wygląd czyli ja odpadam :o

Gość utrzymanka to ja
wiesz dwójka mi wystarczy zupełnie. Gdybym dostała kaskę to czemu nie... wolę mniejsze grono

Gość odpowiem ci kolezanko
Tak sobie czytam i stwierdzam, ze mam podobna sytacje- lubie sex i potrzebuje go duuuzo, mam kogos z kim moge sie kochac codziennie, jestesmy pod tym katem dobrani idealnie. Jest super. Jesli mam ochote mozemy to zrobic w 3 z naszym znajomym. Moj Facet nie ma nic przeciwko. Z kasa tez jest ok. Nie narzekam. Jest tylko jedna roznica- ten Facet kocha mnie nad zycie i ja jego rowniez. Tego nie doswiadczysz w kontakcie ze sponsoerem.

Gość utrzymanka to ja
Gusta są różne ! Dziewczyny szczupłe z urodą modelki bywają kijowe w łóżku. Czasem sponsorzy szukają normalnych dziewczyn. Zależy od gustów i upodobań.

Gość kijowy....
wniosek jeden: albo bogaty mąż albo sponsor :)

Gość pani utopia
ale co na starość?

Gość sdfghjkl
o topik o kurwach,jak miło:P

Gość utrzymanka to ja
ale ty mnie nie zrozumialas... nie szukam zwiazku... nie szukam miłosci.. wystrcza mi fajne życie erotyczne i przyjażń... nie chce wyjśc za mąż... pieniążki są z tego duże i na prawdę można życ sobie spokojnie a nawet chodzic do normalnej pracy a wieczorami spotykac sie ze swoim kochankiem.

Gość utrzymanka to ja
co na starość ??? a co ma być ? po to wychodzicie za mąż żeby na starość mieć opieke ? a jak was mąz zostawi albo umrze wcześniej ? dzieci też nie będą przy was siedziały....

ale ty mnie nie zrozumialas... nie szukam zwiazku... nie szukam miłosci.. wystrcza mi fajne życie erotyczne i prz Ok Ja mam na mysl tylko to, ze ja mam super zycie erotyczne i przyjazn ktora idzie w parze z miloscia, ze tak sie rozwniez da.

Gość utrzymanka to ja
Fajnie jest. Mam swoje mieszkanko, samochodzik... i bogate życie erotyczne ktorego nie bede sie wstydzić bo seks daje mi wielką przyjemność... Wyjeżdzam z moimi factami na wakacje. Za granicą bierzemy jeden pokój. Spimy razem, jest cudownie...Faceci są czuli lubią dupczonko tak jak ja...

Gość pani utopia
takie gdybanie nie ma sensu nie brakuje Ci bliskosci, kogoś komu możesz zaufać? bo to co masz teraz to luźny układ rozumiem,ze bierzesz od zycia to, na co masz ochotę, ale przecież kiedyś moze ci się to znudzić, albo gorzej - ty znudzisz się komuś pewnie napiszesz że w małzeństwie może być identycznie:)

Fajnie jest. Mam swoje mieszkanko, samochodzik... i bogate życie erotyczne ktorego nie bede sie wstydzić bo seks daje mi wielką przyjemność... Wyjeżdzam z moimi factami na wakacje. Za granicą bierzemy jeden pokój. Spimy razem, jest cudownie...Faceci są czuli lubią dupczonko tak jak ja... No widzisz ja mam 2 mieszkanka, i 2 samochodziki i dupczonko zajebiste rozniez, na wakcje tez jezdzimy. Miwszkamy zagranica. Nie trzeba miec sponsora zeby to miec moja droga.

Zadam i ja pytanko. Co mówisz swoim rodzicom że skąd to wszystko masz? Z tej dorywczej pracy o której pisałaś? Czy są tak naiwni że Ci wierzą?

Gość Utrzymanka to ja
Rodzice zyją sobie swoją swiadomością a ja wyprowadziłam się do dużego miasta po to by być poza ich kontrolą. Samochód można kupić na raty. Poza tym nie zawsze trzeba się wszystkim chwalić.

Gość Utrzymanka to ja
Tak strasznie piętnujecie kobiety wyzwolone, czerpiace z seksu przyjemność a gdy to robi facet i się puszcza, ma romans to jakoś to jest normalne ???? Pieniądze to nic złego. Pieniądze mam przy okazji. Fajnie ze są, bo inaczej bym się tym nie zainteresowała. Ja tam wole brać z życia jak najwięcej... Nie będę się męczyć tylko dla tego że 90% kobiet marzy o małżeństwie i rodzeniu dzieci :P