Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwadaboly

60 procent kobiet w polsce to pustak albo dresiara

Polecane posty

Gość prwadaboly

to samo tyczy sie facetow a nawet wiecej. Bydlo bez ciekawego zycia. Zyja wg schematu szkola praca maz dzieciak - raz w roku wakacje w kolobrzegu albo w syfie zwanym egypt. Ale wiekszosc spedza wakacje pod blokiem albo u rodziny . Zyja na kredyt, mieszkanie na kredyt. Widze to na ulicach, ubrani w ciuchy z reserved albo bazaru, chodza do pizzeri, kina, galerii. Kwintesencja przecietnosci.

Odpowiadając na post autora stwierdzam, że dzięki takim internautom nie mam ochoty w ogóle w chodzić na to forum, które kiedyś było rzeczywiście wizytówką polskiego forum, mogło szczycić się osobami, które zakładały mądre tematy i potrafiło na nich mądrze pisać. W tej chwili, to forum, to żałosna zbieranina osób z patologią myślenia i radzenia sobie w życiu, a także skrzywdzona przez los bo wychowana na poziomie, który woła o pomstę do nieba. 🖐️

Gość powiedz to swojej mamusi
pewnie się ucieszy jak zobaczy co wyhodowała na własnej piersi:(

Autorze a powiedz jak Ty żyjesz?? Ale i tak przeceniłeś polaków ponieważ większość rodzin nie stać na to żeby jechać do Egiptu , Kołobrzegu czy gdzie indziej raz w roku :P

Gość prwadaboly
bo co? Taka jest prawda ! :D madre tematy? Moj chlopak mnie rzucil...cipka mnie swedzi. Jak sie niepodoba to po co tu siedzicie? A ty staszek daruj sobie te oceny, nie zalezy mi na ocenach i topiku na 100stron