Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukaracha0

byłam wczoraj u wróżki...

Polecane posty

Gość kukaracha0

Byłam wczoraj u wróżki.... Parę lat temu u niej już byłam i większość z tego co powiedziała się sprawdziło wiec sądziłam, że jest możliwe że i tym razem się spełni. Jestem z facetem od 2 lat, planujemy dziecko i ślub chciałam się upewnić czy warto... Pani wróżka- astrolog, wyczytała z gwiazd i potem potwierdzilo się to w kilku rozłożeniach kart: różnych rodzajów- że niestety nie będę z tym facetem i moje ciało nie chce z nim mieć dziecka, nie będzie ślubu ... Wiem , że za chwilę urządzicie na mnie lincz, że jestem głupia wierząc w czary mary, ale powiedzcie jak mam teraz żyć z kimś wiedząc że to nie TEN ?? Jak mam się z nim kochać teraz po tym co usłyszałam , nie mówiąc o staraniach o dziecko??

Jezeli opinia jakies obcej baby jest dla ciebie wazniejsza, niz wasza wspolna codziennosc i wasze wspolne plany, to moze lepiej nie zawracaj glowe chlopakowi, tylko daj mu szanse na znalezienie kobiety, ktora bedzie brala sprawy w swoje rece, a nie zyla tak, jak jej ktos zasugeruje. Mam nadzieje, ze robisz sobie jaja.

albo ci sie nudzi,albo wogole nie masz za grosz rozumu :)

Gość MajsterKlepka
Ty sobie kobieto jaj robisz? Wierzysz jakieś obcej, spasłej babie niż własnemu sercu? Zastanów się. Jeżeli wierzysz jej, oszczędź faceta i niech znajdzie sobie jakąś bardziej "rozwiniętą" kobietę, która nie będzie kierowała się słowami jakieś baby, która ciągle śpiewa tą samą bajkę.

Gość kukaracha0
Dupcia mnie swędzi :(