Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana87abc

okna wroclaw

Polecane posty

Gość diana87abc

hej mam pytanko:) czy ktos zna jakas firme godna polecenia we wroclawiu, ktora zajmuje sie wymiana okien? z gory dziekuje :)

Gość diana87abc
aha a cenowo jak to sie przedstawia??? ja potrzebuje 4 okna i chcialabym drewniane ale nie wiem czy mi funduszy starczy bo slyszlam ze o wiele drozsze od plastikow;/

Gość hulllllllllllllla
drewniane okna są dla bogaczy, którzy cenią sobie wygląd okna i chwalenie się przed sąsiadami... jeżeli okna drewniane maja za mało słońca to gniją, jak za dużo to płowieja... PVC PVC PVC uniwersalne tanie.

Gość diana87abc
hahahaha "okna dla bogaczy"... no zdaje sobie sprawe ze sa drozsze ale wlasnie slyszalam ze trwalsze i ..zdrowsze..ze te plastiki z jakiegos gowna sa zrobione:/ a poza tym drewniane prezentuja sie o wiele lepiej moim skromnym zdaniem:)

Gość Amisz z Bronisz
Moja droga to tak jak z drewnianą podłogą, ładnie wygląda drogo kosztuje... szybko się niszczy. Położysz sobie panele 5 lat wytrzymają jak się znudzą położysz sobie nowe.

Gość gość
NIE POLECAM "Marcin Pawlik Lkm Sambor". Firma dla ludzi, którzy chcą wyrzucić pieniądze w błoto i użerać się z wykonawcą nierzetelnym, bez podstawowych umiejętności, za to drogim, który dostarcza poobdzierane klamki, szyby z rysami i nieprawidłowo montuje żaluzje. Ale uważa, że jest super i nie bierze żadnej odpowiedzialności za swój brak kompetencji, grozi niedokończeniem zlecenia i dopiero po awanturze reaguje na niektóre uwagi, za to po raz kolejny przywozi poobdzierane klamki, tylko trochę mniej. Okno ciężko się otwiera, żaluzje niepoprawione, bo teraz przy zmianie musiałby uszkodzić okna. A przy pierwszym zleceniu, za które zapłaciliśmy prawie 4 tys. zł – za poobdzierane klamki, których nie chciał wymienić, dał rabat – 10 zł. Ręce opadają. Kompletna Żenada. Nie polecam, WIELKI NEGATYW.

Gość gość
NIE POLECAM "Marcin Pawlik Lkm Sambor". Bardzo wysokie ceny, ale zero jakości. Zamontowano okna z felerem - szyba z fabryczną rysą, ponieważ właściciel i wykonawca uważa, że nie musi sprawdzać okien podczas zakupu, a po montażu udawał, że nie widzi uszkodzeń. Klamki poobijane, na nowych oknach zadrapania i lekkie obicia. Próby zwrócenia mu uwagi kończą się awanturą, "że czepiam się szczegółów". Łaskawie wymienił szybę i klamki, reszty nie uwzględnił. Żaluzje zamontowane tak, że trzeba rękę wkładać za szafę, żeby je podnieść. Ale wg wykonawcy, to „nie problem”, bo my na pewno rzadko używamy tej żaluzji. Kpina po prostu. Nie polecam - szkoda nerwów na takich pożal się Boże "fachowców".

Gość gość
Firma MKS( www.oknawroclaw.biz )specjalizuje się w sprzedaży okien dobrych i dodatkowo nie drogich, jeżeli jeszcze nie dokonałaś wyboru, pragnę tak podpowiedzieć;). Mam u siebie, sprawdzają się bardzo dobrze, mam już kilka lat, nie zauważyłam żeby było coś z nimi nie w porządku.

Gość gość
Również polecam www.oknawroclaw.biz, dla nas także okazały się świetnym wyborem, służą nam wdzięcznie już parę lat, nawet mąż przyznał, ze to dobry wybór a zwykł tylko narzekać ;)

Gość gość

Konsultowałem zakup okien do domu jednorodzinnego w Okno Prim. Dopiero tam zrozumiałem, dlaczego tak istotne jest zwracanie uwagi na klasę profili. Oczywiście tylko A wchodzi w grę, jeżeli poważne myślisz o ograniczeniu kosztów ogrzewania nieruchomości. Doradzono mi stolarkę OknoPlusa, z której jestem bardzo zadowolony.

Gość arek
Dnia 23.08.2019 o 09:15, Gość gość napisał:

Konsultowałem zakup okien do domu jednorodzinnego w Okno Prim. Dopiero tam zrozumiałem, dlaczego tak istotne jest zwracanie uwagi na klasę profili. Oczywiście tylko A wchodzi w grę, jeżeli poważne myślisz o ograniczeniu kosztów ogrzewania nieruchomości. Doradzono mi stolarkę OknoPlusa, z której jestem bardzo zadowolony.

Rownież polecam