Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam zrobic?/????/?

Moj maz rzadko sie myje!!!!

Polecane posty

Moj maz bierze kapiel przewaznie tylko w sobote albo jak gdzies wychodzimy na jakas uroczystosc wieksza np. wesele, rzadko mu sie zdarza zeby w tygodniu wzial kapiel mowilam mu nieraz ze mi to przeszkadza ale on sobie nic z tego nie robi, pomozcie jak mam go przekonac zeby czesciej dbal o higiene!nieraz to nawet nie chce z nim sie kochac bo mnie to wkurza, ze ja jestem czysta bo dopiero co sie wykapalam a on chce seksu kiedy nie myl sie juz pare dni.masakra!!

Gość Amisz z Bronisz
W dawnej Francji wcale się nie myli i dlatego mają najlepsze perfumy na świecie.

Gość oiujkloi
no chyba zwariowałaś zeby uprawiac seks z nim jak sie nie myl

Jak mu zwracam uwage w tygodniu zeby sie poszedl wykapac to mowi, ze mu sie nie chce, nieraz go zmusze ale to i tak rzadkosc, jedynie w sobote zawsze sie kapie.

Gość sahbfs
trzeba bylo go zaciagnac pod prysznic :P

Jak bylismy przed slubem to zawsze byl czysty i zadbany, dopiero po slubie tak zaczal robic, kupilam mu pol roku temu 3 zele do mycia z Adidasa- do tej pory ma dalej 3 i to prawie pelne on daje tylko troszke tego zelu na gabke i mowi ze tym sie caly wymyje!!!

Gość Kawiasty
odetnij go od ruchania

Gość Lomatkobosko
N ie dziwie sie ze tyle kobiet ma grzybice nawracajace i nadżerki, skoro uprawiaja seks z niemytymi facetami. A potem zale i lamenty na tematach grzybica pochwy albo alothyl , ze pol roku uplawy albo nadżerka wielkosci rosji, albo IV klasa czystosci pochwy. W sumie nie dziwie sie mojej nowej ginekolog, ze malo z krzesla nie spadla ze mimo ze uprawiam seks zawsze mam cytologie klasy I. nie bzykam sie z moim partnerem jesli sie nie myl ...

Gość taka prawda ona
i dobrze że w sobotę się myje na niedziele będzie czysty przynajmniej do kościoła