Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

zobaczcie ten materiał

Polecane posty

Gość LisicaMała
o pokazali jej gebe kurde szkoda dzieciaczka no ja juz sama nie wiem co o tym myslec popatrzcie na przemeczone oczy tej kobiety moze ona poprostu sobie nie radzi.

wiesz co .ale ona ma tylko tego synka , patrząc na chate , biedy nie klepie , ojciec mówi owszem przekonująco ,al;e tez sie jakis fałsz wyczuwa w jego głosie . ale nagranie mówi samo za siebie , a tłumaczenia sa bardzo nieudolne. jest wychudzona ,z podkrążonymi oczami , nerwowa ,tłumaczy sie jak może . depresja ,anoreksja ,? nie wiem co jeszcze . ale nikt nie próbuje nawet sprawdzic co się tam dzieje.

Gość LisicaMała
no własnie instytucje umywaja rece:O no fakt widac ze biedy nie klepie ale wydaje mi sie ze moze ma jakas depresje czy cos i jej samej potrzebna jest pomoc:O kurcze nie wiem co sadzic ale nic faktu nie zmienia ze dziecku dzieje sie krzywda:( nawet wydaje mi sie ze kosztem Szymonka walcza o majatek no nie wiem:( ale maja ten Gościniec na Orlim Szlaku moze to o to walcza przy rozwodzie moze ojciec oskarzajac ja ma jakies cele chodz ona tez mota sie w zeznaniach wiem ze moze teraz plote trzy po trzy ale nie wiem juz co myslec bo szkoda mi dziecka i tyle.